20 годишно момиче в мрежата – Ние ви Избираме! Ние ще ви свалим от Власт!

Колко струва един човешки живот в България? Една кутия цигари?

Пет лева за двадесет броя цигари или 25 стотинки за брой…

Да те убият за 25 стотинки!? Възможно ли е?

Да, в една европейска държава.

Потресена съм, както много от вас. Едно момче си отиде. То няма да има бал. Няма да се дипломира, няма да бъде студент. Няма да създаде семейство… Можеше аз да бъда на негово място. И защо? Заради 25 стотинки.

Това ли ви е интеграцията или по скоро циганизацията? Там ли влагате милиони? В изтребване на българската младеж, бъдещето на България? В това да изгоните висчки здравомислещи, работещи хорица и да останат тези, които да ви играят по свирката?
Господа политици, вие сте виновни, че позволявате да се случи това. Една майка да погребва детето си. Един от вашите „интегрирани роми“ да убива. Защо мълчите?

Защо един от вас, „упраляващите“, не се показа и изказа съболезнования на почерненото семейство?

ЗАСРАМЕТЕ СЕ!
Всички знаем какво ще се случи с убиеца. Ще го осъдят за непредумишлено убийство. Ще лежи 2 години и ще го пуснат за добро поведение, за да може да убие пак. Или ще го изкарат психично болен и въобще няма да се стигне до затвор. В най-добрия случай, ще последва съдбата на Алекс.

Помним случая Катуница и един самопровъзгласил се „цар“. Сега Бяла ще стои наравно с името Катуница. И двете почернени от своеволията на вашите избиратели.
Докога ще позволявате да ни ограбват, убиват и изнасилват?

Те ли са вашите пешки? Или така е по-лесно, защото ние не прекланяме глава пред вас. Няма и да го направим.

Ние ви избираме!

Ние ще ви свалим от власт!

Автор: едно българско момиче.