Днес от парламента разбрах, че геноцид и робство, с извинение съжителство, не е имало!

Днес от парламентетето на България разбрах, че геноцид срещу българите през петвековното турско робство, с извинение съжителство, не е имало! Не имало роби, не не е имало Батак, не е имало кланета, изнасилвания, не е имало кръвни данъци, не е имало бесилки, набивания на кол, не имало никакъв геноцид …

Ура!

Как да кажа на Левски, Ботев, Бенковски, Раковски, на българските въстаници дали имот, живот, деца, как да ги настройвам срещу братския турски народ, който ни е защитавал от гадните руснаци побъркани от имперските си амбиции, бадива дали живота си за да има България?

Няма как!

Тези терористи нямат и гробове, а този Вазов, Захари Стоянов и другите нещастници дето са писали книжки срещу рубли да бъдат изгорени, да се забравят имената им, да не объркват младите българи с тъпите си писания за измислени окови, някакви си избити българи, бесени, клани, някакъв Батак, Перущица … Стара и Нова Загора, дето без разрешение си позволявали да правят демонстрации, да вадят оръжие срещу законната власт, на тези терористи дето без разрешение на официалната турска власт си изгорили домовете, заклали са си децата и красивите ханъми по разни църкви, детеубийции …

Те нямат гробове, те ще останат в историята като най-обикновени бандити, терористи дето крадат параходи, те нямат и наследници защото са обикновени разбойници и вместо да правят деца са правели най-обикновен бандитизъм срещу законната турска власт!

Какъв геноцид бе, български аборигени?

Не ви е срам …

Ами днес в българското „парламентето“ другаря Владимир Ясенов Зидаров, по-известен като Лютви Местан, бивш председател на това „парламенте“ ви светна, бе тъпаци!
И този още живее в България? Аллах здраве да му дава …

Защо?

Защото забравихме, че сме българи, защото забравихме Паисий, защото не си знаем историята, защото вече и не можем да пишем и говорим на български!

ВИ, АЙ, АЙ …. Това ще знаят внуците ни за числото римско пет, ще знаят, че столицата на Виетнам и Пекин, Брюксел държава, Русия столица, петела е безгръбначно, а Бойко Борисов са го галили три папи по тиквата!

История, кво да правиш …

Кирил Стаменов, Фейсбук