Валерката, дискотека надали е виждал на живо, но няма нищо против да се изживява в ролята на някакъв командир

Експерта по демографска политика, тръгнал да бори демографската катастрофа, като осигурявал покой и тишина на почиващите в Слънчев бряг.

Струва ви се смешно нали,

„- ама как се правят деца на тая топурдия, а се успокойте малко и спирайте музиката!“

И Валерката виден кабелджия от така наречения Карабаир реши да изкачи един по висок баир на брега на морето, който от години стана толкова висок, че всеки политик иска да го покори и понеже Валерката си е баш бая Карабаирски бабаит си помисли, че на Слънчака ще му траят измислените акции цяло лято.

Под претекст, че упражняват контрол разни институции денонощно обикалят всичко, което работи и налагат глоби по нареждане на Бойко и Валери неговият питбул на Слънчака.

Пародоксално или не, данъчни налагат глоби от 300÷500 лева, за това че клиент оставя монети на касата за една вода, за да не чака на опашка и докато касиерката обслужи хората на които маркира продуктите – данъчни започват панаира, защо не била маркирала водата, за която били подхвърлили монетите. И ако си мислите, че това е единичен случай – жестоко се лъжете.

Държавната машина е врегната да мачка наред в Курорта и няма милост за никой, ако поне един път не бъде глобен…

Но принципа тука не е, да въведем ред, принципа е да приберем едни пари.

Днес, Валерката заявил, че утре щял да дава брифинг, а всички заведения проверени до момента не работели според закона, няма значение, че няма нито едно затворено след проверка, но за Карабаирския кабелар това няма значение.

А на Слънчака вече никой не пускал музика, за да не смущавал спокойствието на младите, които трябвало да се погрижат за прираста на нацията – какво са се разпищолили по тия дискотеки.

Едно време Валерката, дискотека надали е виждал на живо, но няма нищо против да се изживява в ролята на някакъв командир.

Без значение, че вече попада под ударите на закона, над който се е позовал да спасява покоя и тишината за туристите…

Атанас Калев