Вие които не вярвате на партии и политици, сте надеждата на цялата ни нация

Чета, стотици писма всеки ден, писма с предложения, болки, решения и всяко завършва, но аз сам/а какво мога да направя или пък още по – лошото, когато го коментирам това с приятели, ми викат:

– Ти луд ли си?
– Какво ще се промени?
– една птичка пролет не прави…

И точно за птичката се сетих как в безширният океан е била надежда за бряг на стотици хиляди плаващи под надути от вятъра платна, без навигаци ориентирайки се само по звездите и от карти правени не от сателити от космоса.

Така, че сега като се замисля, една птичка може пролет да не прави, но определено е повод за надежда и бряг на спасението дори. Така че приятели, няма нужда да се отчайвате, а продължавайте да бъдете птичките на надеждата. Продължавайте да летите разперили криле в необятната шир на мечтите си и се доказвайте всеки ден, защото света се променя именно от хора, които следват мечтите си, разчупили оковите на стандартното мислене.

Аз знам, че не сте един или една.

Знам също така, че нещата ще се променят скоро и вие ще сте надеждата на цялата ни нация и всички ще са вперили поглед във вас. Всички, Вие които не вярвате на партии, политици и не се борите за някаква слава, власт, богатства, но ще се борите докрай за една независима, справедлива и просперираща България на хората…

Атанас Калев