Здравноосигурен търси помощ от ветеринар след като 2 дни обикаля болници с разрязана ръка и висящо месо

Публикуваме без редакторска намеса разказа на Мирослав Беремски, който се е сблъскал с абсурдите на здравната ни система.

Ето и какво написа той в своя Фейсбук профил:

От два дни обикалям по болниците из района на Кнежа и Бяла Слатина с разрязана ръка и висящо парче месо.

Първият ден се опитаха да ми направят рекет, въпреки, че съм здравно осигурен ми поискаха 50 лева само за преглед и ме върнаха на Кнежа в късния следобяд да търся направление от личен лекар с ВИСЯЩОТО ПАРЧЕ МЕСО… правейки диря кръв след себе си.

Ден втори: Взех направление и пак отидох в хирургия. Чаках доктора да излезе от операция, обаче след операцията човека реши да пие кафе. Аз го изчаках… Вече и кръв не ми течеше… явно е свършила. След кафето човека ме подмина и влезе в друга операция. Беше 12:30 часа, а сестрите ми казаха, че доктора е до 13:00 на работа и след тази операция си отива.

По път за дома, аз – здравно осигурения гражданин Беремски се свързах с един местен ветеринарен лекар, защото раната ми вече загнива и ще стане гангрена. Едва успях да го убедя да ми помогне… но все пак успях.

В момента аз – здравно осигуреният гражданин Беремски, чакам ветеринар да ми изреже мъртвата тъкан от ръката, защото няма кой друг!

Добре дошли в ГЕРБЕРИСТАНСКА България!

БОГ ДА БДИ НАД ВАС!

Мирослав Иванов Беремски, Фейсбук