Пълно „патриотично“ мълчание по темата за пребития от турски гранични служители българин!?

Пълно „патриотично“ мълчание по темата за пребития от турски гранични служители българин!?

На наша територия.

Във време, когато управляващи са именно патриотите. Дано си представяте какви патриотични опери щяха да се пеят по всички телевизии, ако прислугите-патриотари бяха извън властта! Днес бойковите пудели обгрижват стопанина си и зъбите им вече служат само за редовно хранене.

Затова пък ни върнаха на мига в „татово време“! Тогава Тато ръкомахаше от екрана и даваше посока на ветровете, дъщеря му изрязаваше световната култура, зет му представляваше социалистическия спорт и цялато семейство Живкови, представляват всичко и навсякъде. Качествен матрял!

Днес някой си Бойко, който носеше шапката на Тато, дава посока на ветровете, сестра му обяснява по телевизията вътрешните и външни световни процеси, братовчедите му управляват служби и службички, а котараците му мъркат, докато изсипват парички от претъпкани чанти в една тайна банка. Такава една държава си възстановихме.

Демократична, колкото НРБ и свободна, колкото лъвът в клетката на зоологическата градина! Това е положението другари и другари. СССР ни дари с комунистически въшльовци и САЩ направи същото! Копи-пейст.

А трупът на старата Европа се разлага от лицемерие и подменени ценности. Разлагаме се и ние, заклещени в лапите на световна и вътрешна политическа шлака…

Николай Марков, Фейсбук