14 вредни за страната неща на ГЕРБ, за които гласуваха 10%

Сърдите се, че народът не излязъл да гласува?

Че корпоративният, купеният и наложен де с бой, де с пари цигански вот е победил гласа на разума? Че не можело да не се гласува, пък после да се мрънка…

Нека да изброим само няколко от нещата, за които гласуваха Гражданите за Европейско развитие на България, докато 70% от избирателите отказаха да идат до урните:

– ЗА УВЕЛИЧЕНИЕ НА ТОКА, ВОДАТА И ПАРНОТО.

Забележка – задлъжнялостта, натискът за износ на все повече капитали от страната на майките и бащите на енергото и концесионерите на Софийска вода, както и комисионните за непрестанни, но за това пък фиктивни ремонти на построените от нашите бащи и дядовци съоръжения, НЕ Е ИКОНОМИЧЕСКИ ОБОСНОВАНА ПРИЧИНА. Това е източване на държавния бюджет с цел подкуп на избирателен вот.

– ЗА ОКОНЧАТЕЛНО ПРЕВЗЕМАНЕ НА ЯДРЕНИТЕ И ГАЗОВИ МОЩНОСТИ НА ДЪРЖАВАТА ТАКА, че утре да ни пускат тока и газа за бизнеса САМО И ЕДИНСТВЕНО по изричното благоволение на Бойко Борисов.

– ЗА ЧАСТНИЯ АСАНСЬОР НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ без да му бъде търсена наказателна отговорност за злроупотреби с власт и корупция;

– ЗА ОПАЗВАНЕ НА ТЕРАСАТА НА ШЕФА НА КПКОМП ТАКА, ЧЕ ДА ОЧАДЪРИ ВСИЧКАТА КОРУПЦИЯ ПО ДЪРЖАВАТА.

– ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА СХЕМИТЕ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ЕВРОФОНДОВЕТЕ – къщи за гости за по половин милион лева из дивия Балкан, където пътната инфраструктура е предимно от кози пътеки и лесно се стига само по въздуха. За изграждане на стадиони в обезлюдени села, басейни в пустошта.

– ЗА ВЪВЕЖДАНЕ НА ТРОЙНО ОБЛАГАНЕ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА, за да може Борисов и строителната мафия да точат до безкрай държавния бюджет и да купуват корпоративен вот. Тук са заровени едни 8 милиарда толтакси, по разчети на МРРБ, които щели да ремонти на 20 000 км през следващите 10 години. След 10 години ще сме живи и пак ще си говорим колко от тези пари са отишли реално за битум и колко за неговата липса в асвалтовата покривка. Липсата на достатъчно битум е в основата на нетрайността на всичките пътни ремонти.

– ЗА БЕЗКРАЙНИТЕ ГРАДСКИ РЕМОНТИ В СОФИЯ, както и по други места.

– ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ЗАВОДИ ЗА АВТОЧАСТИ В ПАЗАРДЖИК, ОТКРИВАНИ ПО ДВА ПЪТИ! На местните избори се очаква и трети път да бъдат открити от Борисов.

– ЗА ПРЕСЕЛВАНЕТО НА ФИКТИВЕН ИЗБИРАТЕЛЕН ВОТ в Китен и други обезлюдени места с цел обезпечаване на необходимите гласове за местния вот наесен, така щото да не остане нито един кмет, който да не е избран от ГЕРБ. И схемите за точене на европари и общински средства през обществените поръчки да пребъдат навеки.

– ЗА ДЖЕНДЪРСКИТЕ АТАКИ ЗА ПОДМЯНА НА ГЕНЕТИЧНИЯ КОД НА БЪЛГАРИНА, атакувайки децата му с „младежки“ политики в скандалната стратегия за детето. Подкрепената с гласовете на ГЕРБ Истанбулска конвенция, която подмолно прокарват под масата.

– ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В „БЕЖАНСКОТО“ ГЕТО НА ЕВРОПА – там ще има милиарди и количеството им ще е такова, че ще и циганите ще почнат да пищят, че за тях няма да има достатъчно пространство и детски надбавки.

– ЗА ЗАПАЗВАНЕ НА КОНТРАБАНДНИТЕ КАНАЛИ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, както и на черните канали по които вървят наркотици, бели робини, бежанци, оръжие и всякакви необходими за войните в Близкия изток стоки и услуги.

– ЗА УВЕЛИЧАВАНЕТО НА АМЕРИКАНСКОТО ВОЕННО ПРИСЪСТВИЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО ОТКРИВАНЕ НА НАТОВСКА ВОЕНОМОРСКА БАЗА В АТИЯ.

– ЗА ПРЕВРЪЩАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ В ЧУЖДА КОЛОНИЯ, В КОЯТО НЯМА ДА ИМА МЯСТО ЗА НАШИТЕ ДЕЦА.

Октоподът ГЕРБ с кръстника Борисов начело с едни избори за 17 евродепутати, от които твърде малко зависи и в европейски и в национален мащаб, не може да бъде преборен. С легални изборни средства – също. Има два начина – революция и гражданско неподчинение, с каквито демократични традиции ние, българите не можем да се похвалим, ако участниците му не видят келепирецът от цялата дунанма. Вторият начин е от типа на преврата на 10 ноември, когато вътрешно патрийната номенклатура катурна началниците си, разгради държавата и накрая я открадна с помощта на външно-политическите си ментори.

Третият начин е типично българската тиха агресия, която се състои в категоричен отказ да си играят до безкрай на избори. Именно това се случи и сега. А и на местните избори, ако нещо не се обърка – пак ще се случи. Докато черният гняв на българина не го накара да погледне право в очите на новите си поробители, като опълченците на Орлово гнездо в турските орди и не отпочне кръгова отбрана, в която ведно ще полетят към тях „и живи, и умрели“.

Нора Стоичкова, Фейсбук