2.5 млрд. лева изпращат българите, които работят в чужбина, по банков път. Това ни е икономическият растеж

Удивителна е лекотата, с която беше назначена Марияна Николова, без тя да каже какви са нейните виждания.

Това няма значение, обаче, защото така се управлява България. Валери Симеонов не е проблемът, той само запали искрата.

Нямат значение думите, отколкото поведението. Виждаме как излизат политици и казват колко добре се развиваме, а в същото време има ужасно много бедни българи, каза в предаването „Офанзива с Любо Огнянов” по Канал 3 говорителят на БСП Елена Йончева.

Правителството излиза и казва, че имаме икономически растеж от 3,6 процента, а това не е така, защото това не е растеж от икономиката. 2 милиарда и половина лева изпращат българите, които работят в чужбина, по банков път. Този уж икономически растеж, ни слага на последно място в Европа, каза още тя.

Няма нужда БСП да клати властта, тя се клати сама и го прави вече 10 години. Ние не организираме протестите, само седим зад исканията им. Разбира се, че трябват предсрочни избори, ние сме във всички черни класации на европейския съюз. Няма нищо страшно от предсрочни избори. Ще дойде друга партия и ще покаже какво може. Политиката е хората да получават по-добри заплати и да живеят по-добре, заяви Йончева.

Ние говорим само за намаляването на заплатите на депутатите, както и да не се индексират. Ние смятаме, че не е морално, когато излизат хората на улицата и имат проблеми, заплатите на депутатите да се вдигат с 500 лева, категорична беше тя.

Източник: Епицентър.бг