3 млн. българи прокудени от родината им заради зверската корупция, мизерията и липсата на правосъдие

ТОЗИ ЛИ „ИМИДЖ“ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ?! НЕ, БЛАГОДАРЯ!

Мантрата около предстоящото Европредседателство – не шумете, че ще навредите на имиджа на България, явно не се итрива от употреба, и понеже никой не се наема гласно да сподели какъв е имиджа на държавата ни, ще изтъкнем отново някои факти, лесно проверими, тъй като са от официални статистики.

След 10 години в съюза, който ще председателстваме, нещата, които определят настроенията на народа ни и го касаят пряко, изглеждат по този начин.

Най нещастна нация в Европа.
Най бедна нация в Европа.
Най болната нация в Европа.
Най корумпирана държава в ЕС.
Най висока смъртност в ЕС.
Най висок отрицателен прираст в ЕС.
Най нисък жизнен стандарт в ЕС.
Най ниска минимална работна заплата и пенсия в ЕС.
Шенген все още е мираж.

109 МЯСТО ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО.

Нито един осъден за корупция по високите етажи на властта.

Три милиона българи прокудени от родината им заради зверската корупция, мизерията и липсата на правосъдие.

АКО ТОВА, господа управници, е имиджът на България, който градихте и който искате да запазите – НЕ, БЛАГОДАРЯ! Не е достатъчно само да му се вреди, той трябва да бъде разрушен. И ние ще положим всички усилия за това, за да водим достоен живот, а не да крием истината зад лъскавите фасади на 5 звездните хотели, в които ще отседнат еврочиновниците. Разрушаването на този имидж става с разграждането на мафиотският модел на управление на страната и отстраняването от властта на корумпираната партийна клика, котролирана от олигарси и ченгета, ограбваща народа и държавата ни от десетилетия. На върха на държавата ни трябва да застанат честни и кадърни хора, а Пеевски, Борисов, Нинова, Симеонов, Сидеров, Каракачанов, Доган, Минев, Златев, Гергов и компания да заемат местата си в затворите. И тогава ще почнем да градим имиджа на България, на една истински свободна, демократична и правова държава.

БОЕЦ водим тази битка и тя ще се води на площадите. Докато гражданите си върнем държавата!

Георги Борисов Георгиев, Председател на УС в ГД „БОЕЦ“, Фейсбук