31 ПРИЧИНИ управлението на МАФИЯТА ГЕРБ да бъдат свалени от власт

Да!

31 ПРИЧИНИ (за всеки ден от месеца) управлението на МАФИЯТА ГЕРБ – ДС – Борисов-Пеевски-Цацаров и слугите им да бъдат свалени незабавно от власт:

1. Недопустимо е в 21-ви век страна членка на ЕС да бъде управлявана от престъпници комунисти и агенти на Държавна сигурност.

2. Заметената истина за фалита на КТБ и прякото участие на Борисов, Цацаров и Пеевски във фалита на банката.

3. Яневагейт разкри мафиотската същност на управлението на ГЕРБ и влиянието на изпълнителната (мафиотската) власт върху съдебната система.

4. Умишлено загубеното дело за Белене от правителствата на Борисов, Орешарски и Станишев е най-голямото национално предателство и престъпление в новата ни история, което трябва да бъде разследвано и виновните вкарани в затвора, а не да ги връщаме на власт.

5. През последните девет години, при управлението на ГЕРБ България стана най-бедната и корумпирана държава в Европа.

6. През последните девет години, при управлението на ГЕРБ българите станаха най-бедната , болна, изчезваща и нещастна нация в Европа.

7. Провал в съдебната реформа и липса на желание за борба с корупция, защото управлението на ГЕРБ се крепи на корупция и схемаджийство, въведени като стил на управление.

8. Над един милион българи бяха прокудени от страната при управлението на кабинетите Борисов 1,Борисов 2 И Буда 3, заради липсата на справедливост, беззаконието, мизерията, рекета върху бизнеса и зверската корупция.

9. МВР, ДАНС, КОНПИ и прокуратурата са превърнати в бухалки в ръцете на управляващата ни мафия, използвани за репресия срещу непримиримите и будни българи, вместо да защитават интересите на обществото.

10. Държавните институции са превърнати в свърталища на корумпирани и некадърни партийни мишки, изпълняващи поръчките на своите господари. Тази некадърност и корупция води до срив в работата на институциите и това струва човешки животи.

11. Няма нито един осъден за корупция, а всеки опит за съдебна реформа водеща до резултати е провален и обречен.

12. Пеевски става все по-дебел, което доказва, че симбиозата между Борисов и Пеевски се задълбочава за сметка на все по обедняващият народ.

13. Доказаните зависимости на Борисов от страна на Ердоган и Путин заради разкрити канали , в които Борисов и Пеевски участва пряко през Булгартабак, за контрабанда на каптагон, оръжие и цигари през Турция за Сирия и Ирак. Не ни трябва престъпници – чужди марионетки за управници. Това убива България.

14. Престъпление е да търпим управление от престъпници.

15. Държавата е превърната в ченгеджийница, а подслушването , страха, заплахите и омаскаряването на неудобните чрез слугинските медии и прокуратурата са начините, чрез които ГЕРБ, Борисов и Пеевски крепят своята власт.

16. В регионите на страната партийните лидери са превърнати в местни феодали, които деребействат и източват бюджетите на общините. Хората са превърнати в крепостни селяни зависими от волята на феодалите. Държавата на мафията.

17. Недопустимо е хора като Валери Симеонов, Волен Сидеров и агент Иван да бъдат част от управлението на страната. Това е позор и срам, който можем да изтрием само като ги отстраним от властта.

18. Недопустимо е доказан лъжец, престъпник, контрабандист, мутра и мафиот като Бойко Методиев Борисов да продължава да управлява страната. Това е позор и срам, който можем да изтрием само като го отстраним от властта.

19. През изминалите девет години управление на ГЕРБ видяхме – ширеща се корупция, източване на европейски фондове, хиляди случаи на корупция, партийни калинки, подчиняване на съдебната система, липса на правосъдие и справедливост, тежка битова престъпност, показни убийства, тефтерчето на Златанов, Яневагейт, Ало Ваньо, Стокиране гейт, НДКгейт, ЦУМгейт, Ти си го избра … Единственият начин това да бъде спряно е като отстраним мафията от власт. ГЕРБ и ОП са част от тази мафия. Не забравяйте Фидосова и Цв.Цв.

20. Два милиарда за саниране , а за болните деца събираме стотинки, за да бъдат лекувани. Пари за крадлък за мафията има, а за здравето на децата няма. Това е държавата на мафията.

21. Мафията убива, корупцията убива, некадърността убива. За да оцелеем като народ и държава трябва да отстраним мафията от властта и да си подредим държавата. Без комунисти, ченгета, мутри и мафиоти.

22. Продадоха Пирин, тези са способни да продадт всеки и всичко, това са национални предатели, които трябва незабавно да бъдат свалени от власт и то по начин, така че никога повече да не се връщат във властта , а да гният до живот в затворите!

23. Наложиха Мораториум върху иновативните лекаства за онкоболните, а самите те се возят в служебни джипове за по половин милион лева!

24. Посегнаха на Ваня Рибчева, майката на убития в Лясковец командос Емил Шарков, искайки да я изгонят от дома и и да я изхвърлят на улицата, защото Ваня не спря да търси истината за смъртта на сина си и да се бори за справедливост! Кощунство, което няма равно по своята мерзост!

25. Няма пари за рехабилитация за децата с церебрална парализа и хората с увреждания, но 50 милиона за партийни субсидии си гласуваха!

26. Ширеща се битова престъпност, показваща, че мутризацията на държавата се разпростира във всички институции и разяжда обществото на всички нива!

27. Показни убийства, взривени банкомати, стрелби със снайпер в центъра на столицата, все проявления на мафиотската стабилност на Буда!

28. Суджука стана нарицателно за нивото на корупция в страната , а думи като „кочина“ и „блато“ станаха синоними на държава!

29. Масовите репресии спрямо журналисти и активни граждани показват, че мафията налага своята диктатура със всички средства и че всички институции са подчинени на дебелите и служат за да им осигуряват безнаказаност и схемите за източване на държавата.

30. Няма свобода на словото, няма демокрация, няма свободен пазар и бизнес, всичко е подчинено и завладяно от мафията , олигарсите и монополите.

31. Не приемам властта на мафията и не приемам мафията да ме представлява пред Европа! 16 милиарда източено ДДС, а виновни няма!

Всеки българин милеещ за България и запазил чувстовото си за справедливост и стремежа си за свобода трябва да е на площадите всеки ден с една цел – отстраняването на мафията от властта! И не се лъжете, нито БСП, нито ДПС, или която и да е друга издънка на ДС е алтернатива. Гражданите трябва да си върнем държавата, да изринем цялото ченгеджийско блато и да изградим една свободна и демократична България. На чисто и без компромиси. На площадите!

БОЕЦ водим тази битка и събираме непримиримите. Знаем какво искаме и знаем как да го постигнем. Свържете се с нас!

Георги Борисов Георгиев, Гражданско движение – „БОЕЦ“, Фейсбук