9 бежанци брутално изнасилили млада немска учителка, след което си правили селфи с нея

Девет бежанци от Ирак са извършили брутално изнасилване на 28-годишна немска учителка. Те очакват своите присъди в австрийската столица – Виена. И деветимата мигранти са от едно семейство, като престъплението са извършили в новогодишната нощ през 2016 година, съобщава Дейли Мейл, цитиран от БЛИЦ.

28-годишната учителка и нейната приятелка решили да се забавляват в новогодишната нощ, като се присъединят към празнуващите си съграждани.
Двете се отбили в един бар и започнали да се забавляват, но изведнъж момичето с ужас установило, че приятелката й 28-годишната учителка липсва.

Тя била отвлечена от четирима мъже, които е закарали в апартамент, където имало още петима непознати на възраст между 22 до 45 години. Всичките бежанци в продължение на няколко часа се изреждали да изнасилват младата учителка. След това един от насилниците я отвел в тоалетната и си направил селфи с нея.

След като си задоволили сексуалния нагон, бежанците изпратили своята жертва до автобусната спирка и й казали: „Недей да плачеш“.