90% от мигрантите в България са престъпници, лъжат нагло властите!

„Като посадиш едно дърво, какво очакваш от него – плодове. Ние в момента сме нещо подобно. Светът сам създаде тези групировки – тази война между етноси и религии и сега това са плодовете“.

Това заяви в „Лице в лице“ по бТВ преводачът Мажд Алгафари относно атаката от вчера в Лондон.

„Това е някакво отмъщение от хора, които са претърпяли нещо тежко. Той иска да отмъсти на истинските мюсюлмани, които не са ислямисти. Сега не че започвай война между мюсюлмани и християни, но нито един християнин не би позволил на мюсюлманин да му посегне“, каза той.

„Има терористи, които влизат и започват да стрелят по студенти например. Всичко е тероризъм, защото убиваш група хора. Всяко едно нападение, което не е катастрофа е тероризъм“, смята преводачът.

„Хората, които през 2013-2014 година идваха при нас и бягаха по икономически причини. Нямаха как да изхранват семействата си. Търсеха просто едно по-добро бъдеще. Това, което сега се случва в България, тези, които влизат, не са точно икономически мигранти, а престъпници. 90% от тези хора наистина са престъпници. Те се държат нагло с полицаи и преводачи, а се държат ужасно“, призна той.

„По телефона дори мога да определя кой от каква нация е, като ми опишат дали е с ръце от джобовете, мога да разбера от къде е. Алжирците бяха най-нагли, а сега са афганистанци и пакистанци. Тях нищо не ги интересува, те са нагли, като бъдат задържани. Надменни са с нас, преводачите. Лъжат ни в очите. Това за мен е престъпник. Щом ни лъжат, значи крият. Лошото е, че вече няма и толкова преводачи на границата. Никой не иска да ходи там и да е преводач за 15 лева на час. Има една абсурдна наредба, която трябва да бъде отменена. Преводачът не работи всеки ден, той има по 2-3 часа работа седмично, само за да стигнат до районното управление и да се върнат, вече са ги изхарчили тези 15 лева. В момента преводачите ни превеждат „Гербът на Република България“ като „Печат, партия ГЕРБ“, и това е.. не може така. Този документ, ако беше стигнал, там, за където беше предназначен, щеше да стане международен скандал“, добави Алгафари.

Източник: БЛИЦ