За нас

Bulgarian Times или съкратено Bultimes е частен, независим, политически некоректен  – уникален за България сайт за новини и анализи, като никой друг.

Проектът The Bulgarian Times е разработен от Константин Петков през 2013 година, но не е реализиран тогава, поради липса на средства. Неговият слоган е измислен през същата година „Вашият виртуален всекидневник за новини и анализи, като никой друг“.

През 2015 година се реализира част от проекта The Bulgarian Times, поради ограничени средства. В последствие се стига до неразбирателство и проектът става друга собственост.

През 2016 година с главен редактор и собственик Константин Петков се стартира проектът наново под името Bulgarian Times или с превод от английски „Български времена“, с домейн Bultimes.bg

Понастоящем сайтът Bulgarian Times – Bultimes.bg има за цел да предоставя актуална и вярна информация на своите читатели. Прави изключение само секцията на сайта „конспирации“, където се публикуват статии предимно с алтернативно виждане на нещата.