Адв. П. Николов алармира, че Социалните са започнали проверки на протестиращите, понеже децата им били „в риск“

Варненският адвокат Петър Николов, който изразява активно позицията си срещу „Стратегията за детото“ алармира в социалната мрежа Фейсбук, че Социалните са започнали да репресират хората, които активно участват в протестите.

Ето и какво алармира той:

„След протестите Социалните са започнали да проверяват наши съмишленици по анонимни сигнали понеже децата им били „в риск“.

Това може да го измислят само едни глупави и ограничени хора.

Но пък показва колко сме на прав път и как Системата на корпорациите отвръща на удара, който й бе нанесен.

Това показва и смъртоносната битка, която ни очаква за нашите деца, бъдещето на доноси и проверки, които няма да подминат всеки български граждани, който е решил по един или друг начин да стане неудобен на новата тоталитарна власт.“

Адв. Петър Николов, Фейсбук

След протестите Социалните са започнали да проверяват наши съмишленици по анонимни сигнали понеже децата им били "в риск…

Публикувахте от Петър Николов в Понеделник, 3 юни 2019 г.

Припомняме ви, че вчера се проведоха редица Протести срещу Националната стратегия за детето в много градове в страната за четвърти път.

Протестни шествия се състояха в София, Велико Търново, Варна, Бургас, Сливен и други градове, като в тях се включиха множество граждани. Заради лошото време протестите бяха по-малобройни, затова организаторите от Национална група „Не на Стратегията за детето 2019 – 2030“ съобщиха, че на 9 юни (неделя) ще се проведе нов масов протест в столицата.