Адв. Симеонов: Бизнесменът Петър Христов е убит заради обществени поръчки

Оперативните служби не разполагат с информация, нямат агентура и наблюдение, за да предотвратят убийства като това в Нови Искър и това на бизнесмена Петър Христов.

Това коментира пред Фрог нюз адв. Константин Симеонов.

Осем години е издирван Росен Ангелов. Това говори, че държавата не си върши работата. Толкова бързо не може да стане готов ДНК анализът, както твърди прокуратурата.

Нарочиха Росен Ангелов от самото начало. Може да е той, но разследващите оставиха впечатление, че той няма да бъде намерен жив. Много удобно се „самоуби” в къща, в която е трябвало да открият един час след като са започнали да го търсят. Три дни не бяха я проверявали. Хаосът в търсенето е огромен.

По отношение на убия днес бизнесмен Петър Христов най-вероятно става дума за обществени поръчки, тъй като в момента те се гледат. Нашият бизнес се крепи на тях. Печелят се по втория начин. Петър Христов вероятно е пресякъл нечий интерес.

Докато Борисов беше главен секретар се извършиха камара убийства. Разтребиха се всички подземни босове в страната. Вижда се паралел между преди и сега, допълни адв. Симеонов.

Източник: Фрог нюз