Адвокат Марковски пося нови съмнения, че Росен Ангелов е касапинът от Къщата на ужасите

Трябва да кажат откъде е взет този ДНК материал.

Може да се разсъждава, че е отишъл там да пие вода, да пие вино.

Това е аргумент, че е бил там, но не, че е бил убиецът.

Това заяви адвокат Марин Марковски по повод шесторното убийство и соченият за извършител Росен Ангелов в ефира на bTV.

“Достатъчно е да има косъм, за да се изведе ДНК, дори да няма луковица. Ако е косъм без луковица, трябва изключително време и средства, които в България могат да бъдат направени, но трябва време“, уточни юристът.

„В България има ДНК банка, където се пазят профили на всички заподозрени. Те не казват дали той е имал профил там. Когато той стреля там има 3-ма мъже. Най-малката реакция е да хукнат. В такива моменти няма герои, всеки иска да се спаси. Няма дори счупени прозорци. Да не говорим, че трима човека може да му скочат. Няма никаква съпротива. Трима човека стоят и чакат да ги убие. Убийците трябва да са повече“, коментира Марковски.

Според него психологията на блудник, какъвто е бил Ангелов не се вписва с това убийство. На блудниците им е трудно да оцелеят в затвора.

„В Германия на блудниците предлагат да ги скопяват, ако трябва да ходят в затвора. Затова той на всяка цена се е криел, при него е било задача номер 1 да се крие. Но в тази психология на блудника не се вписва убиецът. Един блудник може много трудно да бъде убиец“, казва още той.

„Казват убива Кети, отива вкъщи преоблича се и отива да убие останалите. Защо се е върнал? Няма логика“, смята адвокатът.

„Трябва да се отдаде дължимото на полицията. Момчетата стоят по гори и паланки по празниците, но да излезнат на пресконференция с фактите“, призова още той.

Източник: БЛИЦ