Агент на ЦРУ: Всичко, което става в Европа е цирк! Русия не може да бъде победена!

Робърт Дейвид Стил – старши агент на ЦРУ : Всичко, което става в Европа е ЦИРК!

Танковете в Полша, базата в Румъния и Прибалтика е театър. Само наивници могат да се радват и да си мислят, че Русия може да бъде спряна или обкръжена.

РУСИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНА!

200 танка, БМП, БТР и други машини – всеки нормален човек знае, че руснаците ще ги ликвидират за по малко от пет минути. Базата в Румъния? Харчене на пари и нищо повече. Как ще спре руските ракети? Или Иранските както заяви Пентагона? Една ракета е уязвима на старта. Руските ракети са на 2 000 км. и са НЕДОСЕГАЕМИ.

Алчността на американските Генерали и чиновници достигна невиждани размери. Погледнете какво се случи с Турската армия. Най-голямата в Европа и най-мощна. Ако не са руснаците да им помогнат 40 000 войника с техниката си да са убити до сега от 2 000 наемника при Ал Бааб.

Пентагона крие от пресата загубите край Мосул. Те са ужасни. Най-големите загуби са край Фалуджа. Неслучайно в Сирия и Ирак са само войници, които нямат близки, за да задават въпроси.

Тръмп е съратник на Рон Пол. САЩ трябва да се ориентира на търговията и излизане от НАТО. Ако продължи с тези темпове на агресия и харчене на пари за войни, след десет години от САЩ няма да има помен. Ще се разпадне на 50 държави. Сепаратизмът в Америка набира огромна сила. Политиците майтап си правят. Хората не искат да живеят в такава държава. Тръмп трябва да спре парите за Израел и Саудитска Арабия. ЦРУ трябва да спре да финансира терористи!

Източник: Фейсбук