Акад. Патър Иванов: За ВМРО са гласували 1%. Къде се врат и търчат тогава като гладни хлебарки?

РЕАЛНОТО ОБЩЕСТВЕНО ДОВЕРИЕ КЪМ ВМРО Е ОКОЛО 1%, А АГЕНТ ИВАН ВЕЧЕ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО БАЩА НА НАРОДИТЕ, И СЕ ПРАВИ НА УМЕН

Обединението на националистите (Валерито, Воленчо и агент Иван) на тези избори спечели, както знаем, 9%, което е смущаващо по-малко не само от очакванията на тримата главатари и на техния „социолог“ Първанчо, който даде всичко от себе си да подкрепя с фалшиви прогнози и тъпи бръщолевения „патреотите“, но и от механичния сбор на гласуванията за отделните партии, когато те се явяваха самостоятелно по избори.

От тези 9% над 4% са от феновете на Атака, 3% са на скатаджиитепенсионери и едва 2% са гласове от привърженици на македонската революционна партия на агент Иван.
Тъй като гласоподвателите на тези избори са половината от списъците на всички пълнолетни българи, това означава, че за ВМРО-то са гласували само около 1% от тях. Един процент, процентче, др. Каракачанов, понял?

Другите 99% от българите в изборните списъци не са изразили по никакъв, ама по никакъв, начин доверие нито към потомствения агент Иван, нито към анахроничната му сбирщина. даже напротив.

Цели 99% от българите не искат във властта чеверме патриоти, далавераджии, затлъстели агенти-доносници с мераци да продават казарми.

Откъде е тогава това безумно щение за власт?

За какви министерства бълнуват тези хорица, какъв председател на Парламента агент на ДС, какви вицепремиери селяни и цигани, какви министри и зам.-министри от ъндърграунда на Бургас и русенските села бе, смешници нещастни?

Повтарям: за ВМРО-то са гласували 1% (70 000 души) от всички българи, а общо за коалицията им, не я знам как се казва сега, те все я преименуват, като комунистите, са гласували едва 4,5% (320 000 души според ЦИК) от всички българи.

Другите българи (99% за ВМРО и 95,5% за коалицията) не ги искат тези хора във властта. Никак.

Къде се врат и търчат тогава като гладни хлебарки?

Акад. Петър Иванов, Демографски център към БАНИ