Акад. Петър Иванов: Братя баламурници, не давайте ГЕРБаджиите нагло да ви лъжат и да ви правят на последни глупаци

БРАТЯ БАЛАМУРНИЦИ, НЕ ДАВАЙТЕ ДА ВИ ЛЪЖАТ!

Братя, сега като ме няма във ФБ, не позволявайте от правителството на гербаджиите нагло да ви лъжат и да ви правят на последни глупаци, че:

1.) Емигрантите били се връщали заради “грандиозните успехи” на Баце и заради големите заплати у нас. Няма такова нещо, трябва да си пълен идиот да се върнеш в гербаджийската кочина, пълна с мафиоти, деца на комунисти, крадци, агенти на ДС, изнудвачи, кучета, къщи за гости, цигани и частни съдебни изпълнители. Връщат ли се Марийка Ниделчева, момата Майдел, отрочето на Цецо и отрочето на буля Корни? Връщат се само репатрираните цигани, Баневи, Ветко с Ветковица и Митю Очите.

2.) Мигрантското салдо за 2018 год. било само -1 441 (29 559 – 31 000). Това не е вярно, според МВР числото е -52 000, а според КНСБ то е -70 000.

3.) Имало било голям интерес към заселване в България, даже англичани идвали да работят у нас за големи заплати, представете си, и Бил Гейтс щял да дойде, и той като Силвестър Сталоун, както казва публично една кака Незнамкояси, министърка.

Тя, например, казва още две неща (с копи-пейст):

а.) “Над 700 млади българи cа посетили изложенията във Виена, Лондон, Кьолн и Мюнхен.”

б.) “Във Виена интересът също беше много голям. Според направените проучвания при регистрацията едва 0,08% от присъстващите са безработни.”

Съчетанието на тези две лъжливи твърдения дава следното свръхтъпо умозаключение, което може да изведе по правилата на логиката и елементарната алгебра всеки прогимназиален ученик, че във Виена на изложението е имало 1/7 (или 0,14) част от безработен човек, защото 0,08% от 175 души (175 е средното число на присъствалите на 4-те изложения 700 човека) е точно 0,14 човека.

Братя, сега, като мен ме няма, не давайте да ви правят на баламурници, че ми става много мъчно за вас!

Акад. Петър Иванов, Фейсбук