Акад. Петър Иванов: Ново стимулиране на циганите само и само „патриотите“ да точат еврофондове

НОВО СТИМУЛИРАНЕ НА ЦИГАНИТЕ САМО И САМО АГЕНТ ИВАН, БОЛЕН И ДАЛАВЕРИ СИМЕОНОВ ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА, ДА ПРОДАВАТ КАЗАРМИ И ДА ТОЧАТ ЕВТОФОНДОВЕ.

НАРОДЕ????

МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ ОТ 300 ЛЕВА, БЕЗ ПРОПОРЦИОНАЛНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКИ ПЕНСИИ, Е ГРАБЕЖ, БРУТАЛЕН ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ, В ПОЛЗА НА ЦИГАНИТЕ И ЛУЗЕРИТЕ

АКО МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ, САМО ТЯ, АДМИНИСТРАТИВНО СЕ УВЕЛИЧИ С 86%, ОТ 161 ЛВ. НА 300 ЛВ., БЕЗ СЪС СЪЩИЯ ПРОЦЕНТ ДА СЕ УВЕЛИЧАТ ВСИЧКИ ПЕНСИИ НАД 161 ЛЕВА, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ МИЛИОНИ ХОРА, ЦЯЛ ЖИВОТ РАБОТИЛИ И ПЛАЩАЛИ ОСИГУРОВКИ, ЩЕ БЪДАТ ОЩЕТЕНИ ЗА СМЕТКА НА НИКОГА НЕ РАБОТИЛИ И НЕОСИГУРЕНИ ЦИГАНИ, МЪРЗЕЛИВЦИ, ТАРИКАТИ И АЛКОХОЛИЦИ.

Много хора, работили и плащали цял живот, ще се изравнят по доходи с вечни безделници.

Ако, например, вашата майка, след като е работила цял живот, получава 301 лв. пенсия, тя ще получава за цял живот положения си труд САМО 1 ЛЕВ, а циганката до вашата къща, която никога не е работила, не се е осигурявала, не е плащала нищо, ще получава за всичко това и тя толкова пари – 300 лв.

Трябва да си луд, да плащаш 40 години социални осигуровки (общо 30-50 000 лв.) за пенсия от 1 лев!

Можеш да си ги спестиш, и пак ще получаваш пенсия 300 лв.

Справедливо е майка ви да получава и тя увеличена с 86% (това прави увеличение с 289 лв.) пенсия, като при циганката, в размер вече на 590 лв.

В този контекст трябва да отпадне и таванът на пенсиите. Да не говорим, че за определени персони, почти всички от БКП/БСП, ДПС и ДС (агент Гоце, агент Николай, съдии, прокурори, президенти и др.) този таван няма действие, а уж всички сме равни според Конституцията.

Обратното е очевидна социална несправедливост и дискриминация на трудолюбивите за сметка на ленивите.

Парите ще бъдат откраднати от всички данъкоплатци.

Мисля, че този пладнешки грабеж няма да издържи в никой български и европейски съд.

Акад. Петър Иванов, Демографски център към БАНИ