Акад. Петър Иванов: Нямаме представа какво става в България

В България сноват десетки хиляди млади мургави мъже мюсюлмани, турци и уж бежанци, а всъщност бойци на Исляма.

Всички ги виждаме, но се правим, че не ги виждаме. Слушаме турския и арабския им език. Траем си, все едно че няма нищо.

Общото при тези нехристияни е, че всички са в изрядно физическо състояние, отлична кондиция, очевидно са добре тренирани, с впечатляващо самочувствие и настойчивост в действията си.

Отличават се още с изключителна дързост и нагло незачитане на обществени норми, държат се все едно са у дома си, а българите около тях са досадни нищожества.

Тези бойци разполагат с всичко (пари, джиесеми, коли, оръжие и др.), което им трябва, за да изпълнят мисията си в България, възложена им според мен, може да не съм прав, от една съседна диктаторска държава и от шейховете в богати ислямски страни от Близкия Изток.

Мисията им определено е създаване на стабилна мрежа от бойни клетки в цялата страна, клетки навсякъде, които в даден момент под команда да изпълнят задачи на Свещения Джихад, описани подробно в Корана.

Мисля, дано да греша, че няколко години само ни делят от ислямизирането на нашето мило Отечество и от началото на институционалния геноцид спрямо българите-християни, целящ изчезването им от лицето на Земята, така както изисква текстовете в много Свещени сури в Корана. В сурата „Нух“, например, пише: „Господи мой, не оставяй на земята ни нито един неверник!“ (71:26).

Дали това не е основната цел на всичко, което става сега у нас и в Европа – имиграция, инвазия, ислямски тероризъм, етнически и религиозни сблъсъци?

Дали тези хора не са всъщност дългата ръка на Ислямска държава?

В България в момента има 1300 действащи джамии при по-малко от 1000 действащи християнски църкви.

Имаме няколко турски партии, имаме ДОСТ.

Упорито се настоява за официален турски език.

Ердоган говори за Варна и Кърджали и за цели български региони като за част от Анадолската империя.

Давутоглу в промоцираната и рекламирана от ренегатската комунистическа БАН своя книга „Стратегическата дълбочина“ теоретично ни обяснява и доказва как сме част от нея.

С една дума, у нас стават смъртоносни неща: демографско изчезване, изграждане на странни и опасни мрежи от млади и военизирани чужденци, брутален геополитически натиск и териториални претенци.

Омир казва: Глупакът разбира само това, което вече е станало.

Защо не виждаме нищо?

Защо не разбираме опасностите, които ни убиват?

Защо не реагираме?

Акад. Петър Иванов, Демографски институт към БАНИ