Акад. Петър Иванов: Спасението е по пътя на жълтите жилетки във Франция

ГЛУТНИЦА СОЦИОЛОЗИ ЗОМБИРАТ ЕЛЕКТОРАТА В ПОЛЗА НА ГЕРБ, БСП И ВМРО

Всички социологически агенции у нас, тъпи и лъжливи, са на комунисти. И всички обичат парите.

ГЕРБ, БСП/БКП и ВМРО са комунистически конструкции и са пълни с червени партийци и агенти на ДС. И затова имат много пари, получават ги по хиляди начини, най-вече като крадат.

Тези парти са щедри. Дават. Дават и на социолозите.

Следователно захранените с пари агенцийки работят усилено за тях, най-вече за ГЕРБ, щото сега те са на власт по пингпонковия вариант на политическата система “Ти на мене, аз на тебе” и имат бол пари от бюджета, от Европа и отвсякъде.

Данните, които социолозите уж били получили от емпирични изследвания, а такива те просто не провеждат, не са им нужни, и тъпите им, нагли и безсрамни „анализи“ са все в полза само на ГЕРБ и на БКП/БСП, които са си партии-близнаци.

По тевизията едно плешиво дебело момче с подстригана странна брадичка във формата на прани бикини и една застаряла кака от агенцийка, която обикновено най-много бърка в прогнозите си, стига до грешки от 60-70% (при допустима стохастична грешка 2%), се скъсаха да зомбират населението с приказки за “грандиозните успехи” на властта и за много голямата любов на народа към Н. Пр. ген.-лейтенант д-р Баце от с. Банкя и мааалко по-малката, ама пак огромна любов, че и страст, на народа към приватизаторката буля Корни от с. Крушовица.

Те предвиждат предстоящи чутовни победи хем на крадливите геребари, хем на червената коалиция, хем на агент Иван, хем на агент Сава.

Демек социолозите дават всичко от себе си за агитация в полза на властта и на фалшивата, фиктивна и договорена уж опозиция на същата власт, която всъщност скрито винаги я подкрепя.

Момчето-социолог с бикините, знае се за него, че е на заплата в една революционна партия, пълна с агенти на ДС, винаги сочи главозамайващи „социологически“ данни в полза на ГЕРБ и ВМРО, и особено на агент Иван, дето щял да бори циганите.

По друга телевизия мастит баш „социолог“ с много забавна визия , миманс и жестикулации, едър собственик на много имоти (голфигрища и др.) наскоро каза, че всичко било голяма каша, ама Геребето си било вързало хубаво гащите, и този път пак просто щяло да победи, щото било много умно. Каза го с затрогващо човешко умиление и мъка. Плака. Щото иначе той най люби БКП и Бузлуджа. С едри мъжки сълзи.

Всички социолози забравят простия реален факт, че трите кабинета на ГЕРБ, както и всичките правителства на БСП/БКП и ДПС, 7 на брой, от Луканов, през Попов, Беров, Виденов и Близнашки, до Станишкото и после циганина Орешарски, всичките вкупом донесоха на България национална катастрофа и демографска смърт, и затова всички поред бяха изгонени с камъни от българския народ. Сегашното пак ще го изгонят с по-големи камъни, този път завинаги.

Братя, не четете социологически прогнози и не гледайте и не слушайте шмекерите-социолози!

Освен че е вредно за душевното ви здраве, и вие преждевременно оглупявате и се идиотизирате, но освен това българската социология ви зомбира.
Братя, социолозите (за пари) ви вкарват в капана на простотията и робството, а оттам излизане няма!

Истината е друга! Спасението е по пътя на жълтите жилетки във Франция, по пътя на Унгария, на Гърция, на Румъния…

Акад. Петър Иванов, Фейсбук