Акад. Петър Иванов: Цели 65% от българите живеят в пълна мизерия и глад

БЪЛГАРИЯ УМИРА!

Българите се нареждаме на едно от първите места от 230 страни в света по поквареност, показва публикувана съвсем наскоро класация на агенция “Блумбърг”, критериите са 4 – алкохолизъм (6-ти в света), тютюнопушене, наркомании и хазарт.

За трета поредна година България оглавява и класацията на „Галъп Уърлд“ за „най-страдащ“ народ.

Според публикуваните данни 39% (двама от всеки пет) от българите определят живота си като достатъчно тежък, за да се каже, че е страдание.

В Доклада на ООН за щастието (Happiness) на народите България е на 100-то място, след Сомалия и Камерун, до Габон и Палестинските територии, най-нещастната нация в Европа.

Коефициентът на раждаемост у нас е 8,9 промила и сме на 210-то място в света, до Макау.

Пълноценни са едва около 60% от новородените през 2014 г. само 62 932 бебета (за сравнение, през 1952 г. са родени 183 000 българчета).

От тези новородени през миналата година 2 000 (3%) са изоставени, 7 000 (11%) са недоносени, около 4 000 (6%) са с вродени аномалии (това число е занижено), около 1% ще развият впоследствие аутизъм, над 8 000 (12%) ще страдат от астма (150 000 са у нас децата с астма по официални данни), много ще страдат от диабет, повече от една трета ще са с наднормено тегло и затлъстяване и т.н.

Всички те (40%) ще се нуждаят от държавна (медицинска) покрепа.

Но най-обезпокоителен е фактът, че 55% от новородените нямат за майчин език българският език, не са от българския етнос.

Детската смъртност у нас е най-високата в Европа – 7,3 промила (според ЦРУ тя е 15,7 промила). За периода на управление на ГЕРБ и на другите два кабинета – България се изкачи от 19-то на 1-вото място в света по най-висока смъртност на населението, по този показател ние сме пред Афганистан и Сомалия, изпреварихме даже Сирия, където се води война.

Генофондът ни е в отчайващо състояние.

Основна цел на завършващите средно образование у нас е да избягат от България; 2,5 милиона вече са емигрирали.

Градове се разпадат, стотици села се обезлюдяват.

По данни на Демографския институт, у нас всяка година 5-6 000 души правят опит за самоубийство, успяват около 1 300 (официалните данни по въпроса са занижени).
Това прави реално около 15 опита за самоубийство и 3-4 осъществени самоубийства всеки ден.

Самоубиват се все по-млади хора; по официални данни във възрастовата група от 15 до 25 години самоубийството е третата по значимост причина за смърт.

Първи сме в света и по самозапалвания. За половин година управление на кабинета „Борисов 2” имахме точно 6 успешни самозапалвания на български граждани (средно по едно на месец).

Вече имаме и колективни самоубийства (Благоевград).

Цигани обират и тормозят безнаказано възрастни хора по селата и редовно пребиват медицински служители. Депутати се ругаят един друг и налитат на бой.

Министърът на културата псува на майка българската нация.

13 от 15-те църковни архиереи в Светия синод са агенти на ДС, патриархът е „агент Симеонов“.

Курортите приличват на бетонни катуни и са пълни с пияни, с дрогирани и с безброй проститутки.

В морето на плажовете плуват лайна.

Въздухът е най-мръсният в Европа.

Бездомни кучета разкъсват пенсионери и деца.

Всеки ден джипове прегазват хора.

Циганки раждат на 12 годишна възраст.

В детски домове върлува СПИН.

Цели 65% от българите живеят в пълна мизерия и глад.

А забогателите тарикати (главно комунисти и агенти на ДС, и техните деца) живеят в крепости с 3-метрови огради, добермани, охрана и камери.

У нас е осъществен най-големият в световната история банков обир (5 милиарда лева), без да има даже заподозрени (надзорникът от БНБ и банкерът пеят прегърнати „Назад, назад, моме Калино“).

Всяка година от бюджета се краде ДДС за близо 2 милиарда лева.

Контрабандата у нас по официални данни на МФ е 6 милиарда лева всяка година (според специалисти в бранша тя е 35 милиарда годишно).

Българската култура и масмедиите ценят простащината, кючека, порното, турските сапунки и чалгата.

Българите сме най-неграмотната нация в Европа.

Ние сме още и най-болните, най-бедните, най-корумпираните и най-ограбваните от властите си европейци.

Ние сме най-бързо изчезващата нация в света, намаляваме със скорост 9 души всеки час, което е недостижим световен рекорд.

Ние сметовен шампион по смъртност на населението (15,5 промила).

Народът е в отчаяние и униние. Обществото се шизофренизира. Управляват ни простаци, ченгета, селяни, крадци и мутри, които са завладели всички власти, включително и четвъртата -медиите, и са откраднали всичко, което може да се открадне в мърлявата ни държавица.

Тогава какво има да се дивим, че БЪЛГАРИЯ Е НАЙ-НЕЩАСТНАТА И НАЙ-ИЗЧЕЗВАЩАТА НАЦИЯ!

КАКВИ “ГРАНДИОЗНИ УСПЕХИ” ВЕ, ЕЙ, ТЪПАНАРИ ПРОСТИ?

Акад. Петър Иванов, Фейсбук