Акад. Петър Иванов: Време е образованието да има за министър млад свестен човек и истински патриот

В медиите изтече информация за проекта на Служебното правителство, в който за шеф на МОН е предвиден Костадин Костадинов, издал в чудовищен тираж радващия се на изключителен обществен интерес алтернативен учебник по Родинознание, в който е истинската история на България, а не измислената от комунисти и от фалшиви продажни „учени“ от БАН фантасмагория на БКП.

Костадинов е политик от съвсем различен тип, нямащ нищо общо с агентите на ДС и одъртелите вечни слуги на вмирисаната бузлуджанска столетница, владеещи политика цели десетилетия.

Само той може да оправи бакиите на компрометираната и мразена от българите „реформаторка“ мадам Йес.

Като имам предвид огромните обществени симпатии към Костадин Костадинов и подкрепата за неговата кандидатура за министър в социалните мрежи, че ако случайно министерското стол бъде предоставен не нему, а на друг, подобен на др. Кунева-Пръмова, т.е. ако бъдещият президент промени поради някаква причина (натиск) обявеното си вече намерение относно Костадинов, определено трябва да очакваме вълнения и протести в най-широките слоеве на населението, силно заинтересувани от промени в областта на образованието и науката у нас.

Внимавай, др. Радев!

Акад. Петър Иванов, Демографски център към БАНИ