Ако бяхме нормална държава, сега под прозорците на тоя щяха да гласят котела с гореща вода

Ако бяхме нормална държава, сега под прозорците на тоя щяха да гласят котела с гореща вода ….

И сега какво – ако се шуми, ще спрат да идват туристите, дето явно са си платили да ритат камериерки в главите? Ще им отнемат тази радост ? Ужас! Как сега ще идват туристи у нас като знаят, че е наказуемо да се ритат хора в главите ?

Меко казано странно изказване по случая със скандала с изританата в главата камериерка от шведски турист направи председателят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите. Според него не трябвало да се шуми много по тоя случай, за да не си навлечем бойкот от страна на скандинавските туристи.

„Клиентите са със 17 различни вида характери и работещите в сферата на туризма трябва да се съобразяват със 17 различни вида характери. Неписаният закон е „С клиент не се спори“. Второто правило е „Клиентът винаги е прав“ и третото правило е „Усмивката винаги е задължителна“. Рискова е нашата професия“, каза Рагин пред „Нова телевизия“.

Той обясни, че се притеснявал от отзвука на случката сред скандинавските туристи, които били малко по-горделиви и много чувствителни хора.

„Преди 5 години имаше един подобен инцидент на един от баровете. Имаше сбиване и убийство. След това 5 години бойкотираха и не стъпиха тука.“

Според Рагин тази година 250 млн. евро ще дойдат у нас само от пакети от скандинавски туристи, без да броим другите разходи.

„Дано собствениците на хотела да помогнат на камериерката. Бих и помогнал и материално, ако е моя служителка, но колкото по-бързо този инцидент отшуми, по-добре“, каза председателят на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите.

Политофил, Фейсбук