Ако не си от ГЕРБ – си мачкан, уволняван, гонен от работа

„Ако не си от ГЕРБ – си мачкан, уволняван, гонен от работа.

Българинът, обаче, вече надмогва страха, в който живее.

Вчера на митинга за 1 май видяхме много работещи хора, бедни хора, които вече не издържат на това управление”.

Това заяви депутатът Георги Свиленски пред БНТ. По думите му хората, под заплахата да бъдат уволнени, са избрали да бъдат неработещи бедни, отколкото работещи бедни. „Тези хора вчера излязоха на площада. Важното е да бъдат чути”, каза той.

„Хората, дошли вчера на митинг-шествието, бяха там, за да защитят правата си- да живеят,  да работят, да останата в България”, каза също Георги Свиленски. По думите му най-лошото, което се е случило вчера, е че трима министри от управляващите нарекоха тези хора дефилиращи по улиците на София, което показва отношението на управляващите към народа, който ги е избрал.

По думите на Свиленски такова бе отношението на управляващите и към майките с деца. „Всеки ден има протести”, посочи зам.-председателят на ПГ и обясни, че това правителство вече не трябва да управлява. „Ние искаме избори и не искаме повече Борисов да управлява. Той за трети път показва, че не може. Не може един и същи човек три пъти да греши и отново да бъде министър-председател”, категоричен бе Георги Свиленски.

Източник: Фрог нюз