Ал Йо заподозря, че искали да превърнат София в руски вертеп в който да се лее водка, да танцуват полуголи жени

Е, не се спряха!

Психодесният Ал Йо, явно необременен от работа в Европейския парламент и от други тегоби, изригна в справедлив гняв срещу Малък Тошко.

Явно кандидатурата му предизвиква всичко най-лошо у човекът с козята брадичка, блестящ само с изказвания, достойни за учебник по специализирана медицина.

Какво каза Йо: „От Москва активираха Тодор Славков пряк наследник на сатрапа Тодор Живков, който 45 години тероризираше България. Днес неговият внук, който е по известен с изявите в столичните заведения искал да става кмет на София, явно за да я превърне в поредният руски вертеп в който да се лее водка, да танцуват полуголи жени и да се забавляват само онези с властта, но не и хората. “

Аз 19 години прекарах по времето на комунизма. Значи според Ал, съм отраснала във вертеп, в който се лее водка и навсякъде полуголи жени….Ми нямам спомен за таквоз нещо! Напротив, имахме вечерен час учениците и милицията ни гонеше като империалисти, ако ни видеше по тъмно на улицата. А водка много трудно се намираше, защото никой не продаваше на непълнолетни алкохол, а всяко напиване водеше до проблеми с Детска психологическа стая и родителите, които, не чували за Стратегията, ни опердашваха, докато последното атомче водка се изпареше от зор от телата ни.

И понеже Ал е по-стар от мен, се замислям тоя човек как си е прекарал годините тогава? Нещо много нездрави размисли има. Може би пиронът е в това, че тогава с водка и полуголи жени са се забавлявали само онези с властта, но не и хората. Това е! Ал Йо е завиждал на вертепите с голи жени и алкохол, но понеже е било зъл комунизъм, на него не са му разрешавали. Чак в демокрацията е могъл да се пропие като хората и да е заобиколен с голи или полуголи жени /тук явно е на твърдото убеждение като стар комунист е, че жените са общи и служат само за забавление/.

Мисля, че ако тове не са някакви последици от тежка критическа възраст на Ал Йо, то съответните здравни институции трябва да вземат мерки. На тия години говоренето с пяна на уста за вертепи и голи жени не е на добро….

Но пък, разбрахме – ДОЙДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И ГОЛИ ЖЕНИ И ВОДКА ИМА ЗА ВСИЧКИ! А ГЕРБ И СДС СА СТЪЛБОВЕТЕ НА ТОВА!

Адв. Елена Гунчева, Гунчева