Алчните до ненасита изчадия от ГЕРБ превърнаха здравеопазването в здравеотказването

След лек челен сблъсък със здравната ни система, мога с ръка на сърцето да заключа, че Москов е масов убиец, а трето идване на власт на ГЕРБ би значело геноцид и масова смърт на хора. Доводи за това имам повече от безброй и мога да ги излагам с часове или литри мастило/топове хартия/терабайти текст.

Най-минималните неща, които убиват и най-много хора са, липсите на животоспасяващи лекарства, като инсулина и онкологичните лекарства (от последните бившата министърка Арсенова стана богата като Крез, за сметка на стотици хиляди мъртви хора).

Забраните на евтини лекарства и подмяната им са в пъти по-скъпи техни аналози (като в периода време между забраняването на едните и пускането на другите болните са подложени на геноцид поради липса на лекарства, а след подмяната на грабеж/лекарството поскъпна от 3 лева на 30 лева).

Висене на болни хора по 45 минути пред спешно отделение без никой да им обърне внимание и чакане на линейки с часове.

А вчера гледах и как се снемат отпечатъците на пациент… Компютъра първо не включи 20 минути, а после програмата беше забила още 20 минути. След това му се снемаха 3 пъти отпечатъците (още 20 минути), понеже системата даде 3 пъти „грешка“… Накрая болният побесня, защото още преди да започнат да му взимат отпечатъците беше поискал да отиде до тоалетната. Възрастният мъж за малко да се напикае в гащите си, докато траеше тази изродска, безполезна, обидна и незаконна, едночасова процедура.

И така за 2 мандата алчните до ненасита изчадия от ГЕРБ превърнаха здравеопазването в здравеотказването, а България СВЕТОВЕН ПЪРВЕНЕЦ ПО СМЪРТНОСТ (у нас смъртността е в пъти по-висока от Сирия, Ирак и Украйна, където се водят войни).

Гласуването за ГЕРБ е равно на масово убийство!

Александър Ресиловски, Фейсбук