Алена: Бойко е пазител на мира на Балканите. Той върши много работа в полза на родината

Предсрочни избори няма да има – категорична е астроложката Алена

„Премиерът Бойко Борисов е в период, позволяващ му да сменя средата си, да се обгражда с подходящите хора, което важи и за министрите и подчинените му, в лична година на нови познанства“ – твърди в интервю за „Уикенд“ астроложката Алена.

„След рождения си ден през юни 2019-а той навлиза в трудна, но и рутинна година, орисваща го на много работа в полза на родината. Ще продължава да печели доверието на европейските партньори и държавници, да е пазител на мира на Балканите, да изпълнява своята мисия и да гради доверие в България, въпреки немалкото опити да му се пречи от страна на някои институции.

Последните, вместо да работят за страната ни, предпочитат да са васали на чужди интереси. На Бойко Борисов му вреди прекалената компромисност и желанието да гради мостове дори там, където те са предварително минирани“ – счита Алена.

„Не съществува нито една астрологична предпоставка за предсрочни парламентарни избори, нищо че някои лелеят оставка на правителството през февруари, за да манипулират евроизборите през май.

Премиерът Бойко Борисов на каквито и провокации да е подложен, няма да се подведе от емоциите си и да позволи държавата да бъде ограбена по време на поредното служебно правителство.

Ако хипотетично говорим за предсрочни избори, те могат да се случат, ако ГЕРБ се самосвали от власт, за да спечели изборите отново“ – смята астроложката Алена.

Източник: Petel.bg