Ангел Джамбазки: Менюто на бежанците е мечта за българските граждани!

„Афганистанците в лагерите пораждат напрежение. Те искат да тръгнат за Германия и ние да ги пускаме, където на тях им е удобно. Тези хора са недоволни. Въпреки че, примерно, менюто им за деня е мечта за много други български граждани“.

Това каза Ангел Джамбазки по бТВ.

Според него няма нормален човек, който да е съгласен болни от каквото и да е бежанци да се обикалят наляво и надясно.

„Никой нормален човек не би бил съгласен каквито и хора, които са болни от каквото и да е било, да обикалят наляво и надясно“, коментира Джамбазки.

Ангел Джамбазки обяви за грешка приемането на всякакви мигранти на стария континент.

„Грешката е, на първо място, в политиката на канене на всички хора в целия свят в Европа, да ги наричаме бежанци, а те да са нелегални имигранти, да наричаме майките с деца – мъже“, каза Ангел Джамбазки.

От бТВ пуснаха видео, където се вижда как живеят бежанците в Харманли. Там се вижда тотална мръсотия, като Джамбазки е обясни:

„Тези хора чупят прозорците и новите дограми, за да си простират мръсните гащи. Показахте мръсни сгради и коридори. Вие вкъщи чистите ли си? Показахте пълни мивки с боклуци. Аз ли съм ги напълнил? Не може да обвиняват нас за това, което сами си причиняват.“, коментира Джамбазки ситуацията в бежанския лагер.

След което се излъчи кадър от бунта на бежанците в Харманли, където замерваха полицаите с камъни, а Ангел Джамбазки коментира така:

„Ето виждате ли ги тези майки с деца, които живеят спокойно? Вижте всички тези мирни майки с деца“, каза Ангел Джамбазки.

Той е твърдо убеден, че всички мигранти, които не са от Сирия трябва да бъдат екстрадирани от България.

„Тези хубавци, които не са от Сирия трябва да бъдат екстрадирани по родните места. Хвърлят тука камъни, а не се бият по родните си места за себе си. Всичките трябва да бъдат върнати там откъдето са дошли“, е на мнение той.