Анита Мейзер излиза от затвора и лапва 200 бона за участие във ВИП Биг Брадър?

Анита Мейзер ще бъде перлата в короната на следващото ВИП издание на „Биг Брадър“ идната есен.

Напращялата ромка е била цанена за шоуто още преди 2 години, но престоят й в Сливенския затвор осуетил плановете на продуцентите,

твърди „Таблоид“, без да се позовава на конкретен източник.

Този път обаче няма мърдане и договорът вече е готов, а хонорарът на миската е рекорден – 200 000 лева. Анита се превърна в истинска сензация, след като по време на любовна игра неволно удуши със „свинска опашка“ съпруга си – културиста Николай Димов. Мейзер, родена с името Айше, получи 4 и половина години затвор за трагичния сакатлък, но ще бъде освободена през лятото след 24 месеца престой зад решетките. Това ще й отвори пъти към Къщата на Големия брат.

Екипът на шоуто имал гениалния план да включи силиконката в изданието още през 2016-а година, като за целта продуцентите задействали дебели връзки и писали специална молба до Министерство на правосъдието. Предложението им било за Анита да бъде построена специална „брадърска“ килия, в която хем да участва в тв формата, хем времето да се брои като изтърпяване на наказанието. Другият вариант, който предложили от шоуто, бил Айше да бъде пусната в едномесечен отпуск на тяхна отговорност, като бъде охранявана денонощно от полиция. Тогавашният министър на правосъдието Екатерина Захариева обаче категорично отхвърлилахитрото, но налудничаво предложение.

В крайна сметка се наложило „ВИП Брадър“ да изчака, докато Мейзер изтърпи половината от наказанието си и бъде освободена за добро поведение.

Силиконката първоначално се дърпала, понеже възнамерявала щом поеме първите глътки въздуха на свободата, да изчезне от България. Чутовният хонорар от 200 бона обаче я склонил да промени решението си. Такива пари за участие в предаването са взимали само суперзвездата на чалгата Преслава, както и чуждестранната гостенка Памела Андерсън.

Източник: БЛИЦ