Антиколониалните програми на патриотите, ще ни поднесат колониалния слугинаж на ГЕРБ

Добре, последна отсрочка.

Няма да пиша нищо за Обединение патриоти (ОП), докато не свършат преговорите им с ГЕРБ, или с когото и за каквото имат да преговарят.

Докато не бъде съставено правителството.

Ако обаче легнат с мъркане в леглото на Баце, откъм страната на булката, ще питам 300,000 българи, които гласуваха антиколониално за ОП – какво ще кажете, когато гласуваш антиколониално, а избраниците пристанат в колониалното креватче на Яне Янев и от уволнители станат прислужници на главната колониална марионетка ГЕРБ?
Как ще реагирате, ако поръчате в ресторант печено пиле, а ви донесат варени кравешки…биологични произведения?

А като ви обещаят настояще за вас и бъдеще за децата ви (антиколониалните програми ина ОП), а ви поднесат кристализиралия колониален слугинаж на ГЕРБ?
Засега спирам.

Докато не бъдат готови резултатите от преговорите и съставено правителството, ще мълча и няма повече да публикувам и обсъждам.

Ако запазите статута си на бойчо-огняновци и заемете твърда опозиция срещу (засега) победилия кириякстефчовски слугинаж, ще ви се извиня публично, ще изтрия старите си публикации и ще ви попитам – с какво да ви бъда полезен за тази кауза?

Но ако преминете този Рубикон, ОП, ако минете от страната на бойчо-огняновците и си признаете, че сте кирияк-стефчовци и тия 300,000 българи според вас са пълни глупаци, тогава ще получите същото, което и колониалните предатели.

Без упойка, без пощада, системно, едрокалибрено, с право мерене!

Обещавам ви го от сега!

Пламен Пасков, ПП „Възраждане“