АнтиНАТОвецът Сидеров стана НАТОвец, американофобът Сидеров стана американофил, рублофилът Сидеров стана русофоб

АТАКИСТ №1 Е СИМВОЛ НА ПОКУПКО-ПРОДАЖБАТА В ПОЛИТИКАТА И НА ПУБЛИЧНАТА ТЪРГОВИЯ СЪС СЪВЕСТИ

„Няма никакви обструкции от САЩ и Европа за това, че ОП са във властта“, казал смирено в Би Ти Ви Волен Сидеров и е напълно прав.

След като антинатовецът Сидеров стана натовец, американофобът Сидеров стана американофил, рублофилът Сидеров стана русофоб, естествено, че няма да има обструкции от Чичо Сам. Пък и янките не държат на хигиената на своите мюрета, стане ли дума за техни бази и шистов газ на чужда земя.

А кво стана с оня щатски посланик, гонен от Сидеров по нощите в софийските кафани, за да плати милиони долари наем за американските бази? Същият, заплашвал Сидеров с убийство и заради когото атакистът рева от парламентарната трибуна и искаше охрана. А, да! И с Джеймс Уорлик Сидеров се помири. Той с к…..е на Бойко се помири, та един посланик ли ще му се опре. Щото Волен вече е лобист за американските бази, а не техен душманин. Иначе на дебилния си електорат праща коледни картички с уважилия сватбата му руски посланик.

Този хамалеон е символ на покупко-продажбата в българската политика и на публичната търговия със съвести. Всичките му крясъци и истерии бяха за едно – да напълни портфейла, да смени рублите с долари, след което да смени и флага. Скоро ще смени и държавата – я на Сейшелите, я на Варадеро, я в някои от офшорките си…
Ама да му берат гайлето руснаците, които още му плащат.

Велизар Енчев, Фейсбук