Антон Тодоров: Дипломата на Борисов е пълно 6, а разни въшльовци говорят, че е чел само ”Винету”

Шум в парламента. Напрегнати спорове. Антон Тодоров от ГЕРБ

За свършеното в първите седмици от работата на новия парламент

Антон Тодоров отбеляза, вече са сформирани парламентарните комисии, приети са документите, които регулират тяхната дейност, подготвени са 17 законопроекта, които започват за влизат в залата през следващата седмица. Избрано е едно добро правителство.

Тодоров твърди, че е обективен във всяко нещо, което казва. Такава трябвало да бъде и опозицията. Управляващите давали правото на опозицията „дори прекалено много да говорят и то да говорят празни приказки“. А на въпрос дали управляващите са готови да подкрепят законопроекти на опозицията той отговори, че „БСП не се славела с качествени законопроекти“ и затова не е спечелила изборите, това било доказателство за управленската ѝ немощ.

Има ли скандали около управляващите

Антон Тодоров отрече да има скандали, свързани с хора от ГЕРБ. Той отказа да отговори на въпрос защо с един и същи плам защитава сега патриотите, а преди, в книгата си, ГЕРБ /наричайки тази партия шайка/, чиито депутат е сега. Нямало смисъл да се губи за това телевизионно време.

Антон Тодоров:

„Няма смисъл… Карате ме да правя превръзки, а аз съм мозъчен хирург. Дайте по-сериозни теми.“

Антон Тодоров се върна на разработката „Буда“ от 1997 г. като каза, че тогавашната му информация е била „малка и стеснена“. Но от днешна гледна точка, той смята, че обвиненията срещу Борисов са „най-голямата глупост“. Нямало никаква разработка „Буда“, имало само едни започнати писания, но нямало никаква вербовка и при това ставало дума за документи, свързани с тогавашната ЦСБОП.
А за Борисов Тодоров каза:

„Аз видях, намерих в гимназията в Банкя на Борисов дипломата от средното образование. Пълно 6 от горе до долу. Е, като видиш тая диплома и ти говорят разни въшльовци, прощавайте за израза…, че той бил чел само „Винету“, как да реагирате при тая ситуация? Човек, който е зъвршил с пълно 6.“

Източник: БНТ