Аплодисменти за всички, които правят доклади във Фейсбук и се чувстват значими от своите дела

Когато вчера написахме с хората зад Национален Протест обръщението си до всички Цигани, предизвикахме вълна от позитивни и негативни коментари.

Естествено отнесох го аз пак за 30 дни.

Но какво са 30 дни блокиран заради това, че до над 500 000 човека само за три часа, достигна Истината, написана от Нас.

За втори месец подред ще бъда Блокиран, защото в България няма Организирани групи за докладване във Фейсбук. Има Свобода на Словото и всеки който пише и говори против Лъжите, Манипулациите, Корупцията, Далаверите е много почитан от Властта и Политиците човек.

Аплодисменти за всички, които правят доклади във Фейсбук и се чувстват значими от своите дела.

Аплодисменти за всички, които заглушават Свободното мнение в Мрежата!

Аплодисменти на всички, които ходят на работа, за да правят доклади и прославят своята партия.

Аплодисменти и на всички интегрирани цигани, образовани с по няколко висши образования, работещи от ранна утрин до късна вечер, за да нахранят двете си деца, които ходят на училище или детска градина.

Аплодисменти и за всичките онези държавни чиновници, които и в този момент пият кафе, а после ще прочетат това във Фейсбук.

Аплодисменти за всички партийни членове, които все още си мислят, че партийното ръководство мисли само и единствено за тях.

Аплодисменти и на всички Българи, които толкова бързо се Организират да Протестират срещу неправдата и лъжата, че не смогвам вече да преброя броя на Протестите.

Аплодисменти и на всички Българи във Фейсбук, които вместо да пият ракия и блъскат по масата, вече намериха сили и да пишат в мрежата.

Атанас Калев, Национален Протест срещу безобразията в България