Арабинът Емил Джасим се изплашил и избягал от Костадин Костадинов

Преди около час ми звъннаха от тв България он еър, за да ме поканят в сутрешния им блок утре. Искали да направят дебат между мен и небезизвестния арабин Емил Джасим по повод 3 март.

Отделно от това искаха да коментираме станалите изключително популярни нападки на арабина срещу Васил Левски, цар Симеон Велики и други фигури и моменти от нашата история. Въпреки, че вчера вечерта се прибрах от София във Варна и щях да се смажа от пътя обратно само след броени часове, приех.

Само че когато арабина разбрал, че аз ще му бъда опонент, отказал поканата. По странна ирония на съдбата днес двама души ми звъннаха, за да ми се оплачат, че по жалба на Джасим са били привиквани в полицията, защото е подал сигнал срещу тях за отправяни заплахи от тяхна страна срещу него.

Понеже няма да се видим утре с арабина, който между другото е и в политическото ръководство на най-новата етническа (американска) партия у нас Продай България, искам да го питам от какво го е страх и защо не прие поканата? Значи може да пише доноси срещу случайни българи, но срещу един друг българин го е страх да излезе, така ли?

Искам да го успокоя, че за клеветите и набеждаванията ще му бъде заведено колективно дело, и най-вече искам да му кажа, че аз и още много българи ще направим всичко, разрешено от закона, за да облекчим мъките му от пребиваването далеч от родния Ирак и ще му помогнем да се върне обратно в родината си. Мисля, че от американското посолство в Багдад много ще му се зарадват – ще получат готов и ценен кадър за фондация „Америка за Ирак“.“

Костадин Костадинов, Фейсбук