Павел Серафимов взриви Фейсбук: В момента се решава бъдещето на България! Чужденци съсипват Родината ни! Събудете се

Изследователят Павел Серафимов пусна нов силен пост във „Фейсбук“, който се споделя масово от българите.

Ето какво написа мъжът в социалната мрежа, предаде Блиц. Публикуваме текста без редакторска намеса.

Изучавайки българската история ми е направило впечатление, че дедите ни винаги са се пробуждали в критичния момент. В момента, в който се е решавало бъдещето им, такъв момент, който, ако бъде пропуснат последствията биха били фатални. Имам чувството, че сега е точно такъв момент. Време е за пробуждане!

Не можем повече да живеем с илюзията, че защитавайки интересите си един път на четири години е достатъчно. Интереси се защитават всеки Божи ден! Така е и със семейството, трябва да го пазим и да се грижим за него всеки Божи ден, а не веднъж на четири години. Този, който не пази постоянно своето е обречен не само на бедност, но и на изчезване.

България не е червена, синя, жълта, не е лява, или дясна, България е нашата Родина, свещено място, дом, който чуждите идеологии и чуждите лобита само съсипват. Партиите, основани на доктрини създадени от чужденци, са като паразит, който яде, докато има нещо за ядене в нападнатия организъм, т.е. до пълното унищожаване на жертвата.

Не са ни нужни партии, а Родолюбци и то не на думи, а на дела. Много „патриоти“ се навъдиха през последния четвърт век, странното обаче е, че погледът им е все навън, а не към България. Неразумно е да се надяваме на „избрани“ хора, защото обществото не се състои от няколко „елитни“ звена, не, обществото е една дълга верига, в която дори и най-малкото звено е важно. Скъса ли се то – нарушава се и единството.

Трябва да престанем да си мислим, че малкия човек не може да промени нищо и трябва да остане безучастен. Това не е така! Всеки е важен, приноса на всеки е от значение. Дали ще е с добра дума, дали ще е с помощ на по-слаб, дали ще е с изобличаване на корумпирани личности – все има полза.

Бъдещето е като река, в която се вливат различни поточета. Ако те са чисти, то и реката в долното течение ще е чиста и светла. Така е и с нас – всеки от нас допринася или за доброто, или за пагубното, няма трети път, за това и няма място за колебание. Прави добро, мисли добро, говори добро и работи за България!