„Аз Дебила“, който иска оставка на всички! И катурване на цялата Гнила Система!

Спомням си началото, когато станах за първи път дебил в очите на някакви непознати, които очите не са ми виждали, но бях дебил, понеже говорех как и защо трябва да вдигнем бунта за горивата.

Помните ли онези големи протести под мотото „Не на Високите цени на горивата“?

Е аз бях един от хората направили всичко, тогава пак бях дебил, който нищо не разбира, а най – лошото беше, когато се създаде съюза и аз понеже съм Дебил и не бях съгласен един случаен, никому непознат човек, дошъл незнайно откъде да оглавява всичко – станах Дебила, после може и да сте наясно какво се случи и кои хора с какво сполучиха. Но докато аз бях свързван, с който се сетите в тази Държава, то този, който се появи накрая от нищото трябваше да има едноличната власт да решава, е да ама аз нали съм дебил на еднолични решения съм се нагледал и си събрах хората и се махнах.

Я сега да ви Припомня и Катуница – помните ли Катуница? Защото аз я помня!

Там Историята се повтори, само че едни хора днес видни ПатрЕоти, решиха, че само те ще решават и аз си събрах хората и се махнах.

А големите Протести за Тока помните ли ги? Е и там бях Дебил, защото изобщо не бях съгласен, да се сваля само Бойко, а директно да се върви към сртутване на Системата им. Но тогава пак нали съм дебил, и понеже не исках да слушам най – вече какъв съм Дебил голям, не само че се оттеглих, но се и забавлявах докато гледах оттам нататък марширувания, козирувания, полягвания, надупвания и т.н все от хора, които по един или друг начин са се представяли за нас и мен. Стигало се е дори до куриозни ситуации да слушам за хора видни „Протестъри“, на които даже имената да не знам, да ми казват, че те са създатели на Национален Протест страницата – винаги си мълчах и си учех урока.

Сега искам да ви попитам – помните ли 28 януари 2016 година как преди Протеста наречен от ПР ката на Бойко, че им се готви метеж, пак нямаше лица? И никой не знаеше кой го готви и защо? Е аз бях и хората с мен над 100 000 човека бяха поканени в събитието на Протеста дойдоха едва 400!

Пак си научих урока.

После направих кампанията на така наречената партия “ Израждаме“ имах една единствена сериозна уговорка да не пипат субсидията! Е дали я спазиха, не я спазиха – Но аз си Останах Дебил. Но за сметка на това си научих Урока – да не ми пука от хора, които се въртят около мене за Слава, Власт и Пари. Да съм Дебила и да ги мачкам системно и методично докато се откажат сами.

И понеже съм си Дебил, ама от по- големите, на мене не ми пука, но някой дали си зададе въпроса, преди да ме нарече Дебил какво и как ми коства всичко това да ви държа будни Вас, недебилните?

Надали пък и не искам да ви карам да си задавате Въпроси, нито да ви карам да мислите, понеже сте толкова щастливи докато Оцелявате покрай партийните каси и се хилите на нас Дебилите!

Дали сме Дебили, или с Дебели глави времето ще покаже, но не ми се мисли ако успеем нещо да направим на 11 септември, къде ще се покрият Недебилните.

И дали тогава няма и те да се пишат Дебили и някакви борци, понеже ще чакат пак за Облаги и Пари.

Само че този път Искам да съобщя на Недебилните, че далавера Няма и ако си мислят нещо друго отсега да си избият от главата – глупостите.

Този път Дебилите правят Протеста и на никой от нас, не му пука, колко ще ни заплашвате, оплювате и правите на маймуни където се сетите!

Протеста е за Оставка на Всички!

И катурване на цялата Гнила Система!

Написал: Аз Дебила.

Атанас Калев