Аз НЕ признавам престъпните закони на тази власт, които прогониха 3 милиона българи от Родината им!

Аз НЕ съм избрал тази власт!
Аз НЕ уважавам тази власт!
Аз НЕ признавам престъпните закони на тази власт, които прогониха 3 милиона българи от Родината им!

Приятели, днес отново съм привикан в полицията, след като вчера половин час лейтенанта не успя с нравоучението си, да ме превъзпита. Този път ме искат с адвокат, който да ме „защитава“ със същите престъпни закони, които доведоха България до пропастта. Отказах адвокат! Изкараха ме по-голям престъпник, срещу когото протестирам – убил трима човека, занимаващ се с рекет и грабежи, между които и моят дом! Властта гледа благосклонно към такива, защото си плащат, за да заобикалят законите! А служителите й твърдят, че властта не е корумпирана.

Законите у нас ЗАЩИТАВАТ престъпниците! Мога да го докажа с много примери. Ако не беше така, нямаше да молим чуждите бизнесмени да инвестират в България. Те сами щяха да дойдат, а преди тях децата ни, които бяха прогонени в чужбина от същите престъпни закони. Служителите, които защитават тези престъпни закони, едва ли си задават същите въпроси като нас! Те са продали душата си, съвестта си, достойнството си, прикривайки своята безотговорност зад фасадните помпозни слова „Служа на родината“! Да служиш на родината е престиж, но да служиш на държава, собственост на мафията, е ПОЗОР! И те много добре го знаят!

Аз няма да се откажа от своите възгледи, нито ще предам вярата ми в тях! Не могат да ме сломят! За да ме спрат, трябва да ме убият!

Ради Чухлев, Фейсбук