Аз не съм политик и никога няма да бъда! Ние не Искаме Властта! Искаме Вие, хората да Излезете на улицата редом до нас

От деня, в който казах, че ще има протест на 11.09.2017г. в 17:00 часа пред Парламента получих хиляди писма.

Писма с предложения, писма с питания, писма с поздравления, писма с обиди, писма със заплахи, писма за помощ, писма за това как нищо нямало да се получи, писма дори с модели за бизнеси, в които да инвестирала държавата, писма с въпроси.

Най-вече получавам питания от типа:

„- Как си?“

Определено съм добре, ако махнем умората и задълженията ми в ежедневието и безсънните нощи покрай четенето на хилядите редове, които ми изпращате.

Добре съм и съм наясно, какво и как искаме да направим със Сценария, който обявихме за протеста.

Забравихме да добавим, че следващият Парламент от две Камари няма да е по – голям от 120 човека, но предполагам, че всички се досетихте, след като аз застанах с лицето си да бъда Организатор на Протеста. Партиите както разбрахте ще се разтурят, така че Субсидиите им нямат нужда от коментар, но както разбрахте освен, че ще избираме личности ще имаме и две години в които да следваме директивите 2020 на ЕС.

Питат ме много хора това, какво означава. И ми обясняват че българите не искали ЕС, но се чудя скъпи сънародници, Вие имате ли роднини в Европа и готовили сте през септември да ги лишите от работа и доходи? И каква ви е Алтернативата, за след това, когато не искате да сме с ЕС?

Много от вас, ще кажат с Русия и ще ви уверя, че живота ми през последните пет години е пряко свързан с Русия и руснаци, но в момента става въпрос за България и нейното бъдеще и погледа ни не е устремен в следващите 5 години, а в следващите 150.

Предлагаме Ви, сценарий и програма, която Вие да одобрите, чрез Референдум!

Предлагаме Ви , вие да избирате от посочени от Вас личности!

Предлагаме Ви, нови изборни правила!

Предлагаме, свободен пазар!

Свобода на медиите!

Свобода да бъдете Граждани на света!

Предлагаме Ви, всичко да зависи от Вас!

Периода от две години, ще го извървим всички, заедно и след това всеки ще спазва, законите на страната България, защото пряко ще е участвал в писането и приемането на новата ни Конституция.

Днес, всички Вие надали може да Осъзнаете, колко е исторически момента, в който живеем и колко хора са вперили очи по света към нас, защото Успеем ли с това, което Правим, не само ще промени Света, ще промени България и ще я направи такава, за каквато мечтаем Всички.

– Богата

– Стабилна

– Уважавана

Но всичко това минава през процеси.

Първият е да си повярвате Вие, че искате истинска Промяна!

Вторият е да си Обещаете на Себе си – че ще се борим докато направим нещата Реално!

Третият е после да участвате активно в Референдумите по всички въпроси!

Още веднъж повтарям, Ние не Искаме Властта! Искаме Вие, хората да Излезете на улицата редом до нас и направим, така че да дадем Бъдеще на хората в България и 150 години минимум след нас да я бъде България.

Атанас Калев