Аз, Протестът!

Аз, Протестът!

Наближава 11.09.2017г. и преди да се случа в България истински и неподправен искам да ви запозная със себе си.

Рожба съм на гнева и отчаянието, на глада и несправидливостта. Рожба съм на омерзението от разни хора, самоопределили себе си като политици.

Рожба съм на мечтата на други хора за една по истинска и справедлива за всички България.

Всички знаете, че през последните 27 години, много пъти Аз, Протестът трябваше да бъда краен и радикален, но хората които се припознаваха в мен, бяха или нерешителни или пък свързани с някой, който просто искаше да промени правилата, но в полза на себе си.

Аз, протестът много пъти бях купуван и продаван от хора свързани с партии, НПО та и Фондации, дори и в момента разни граждански организации свързани с партия около царя в миналото се опитват да изтъргуват някакво влияние, което нямат върху мен.

Аз, протестът отдавна бях изтъргуван от всеки възможен Синдикат и всяка възможна партия в България и затова вече никой не ми вярва, че с мен може да си промените живота в пъти и да заживеете както истинските бели хора в нормалните страни.

Аз, Протестът нямам лице, аз съм Идея която всеки един човек в България, който има сърце, кураж и желание за Промяна към по – добро и по – добър живот трябва да приеме като своя и да я отстоява на улицата.

Аз, Протестът не вярвам на Партии и политици, въпреки, че много пъти те са ме употребявали за техните политически цели.

Аз, Протестът не вярвам и на граждански движения свързани с политици, защото много пъти са ме употребявали за техни цели.

Аз, Протестът не вярвам на Синдикатите в България, защото те ме употребяват само когато трябва да се домогнат до определени финансови средства!

Аз, Протестът ВЯРВАМ в хората, онези на които им е писнало да нямат, да ги лъжат, да ходят на работа, за да Оцеляват…

Вярвам на младите, които трябва да отстоят своето бъдеще и на онези, които все още осъзнават Факта, че само с Истинска битка с лошите ще настъпи някаква Истинска промяна за хората!

Аз, Протестът на 11.09.2017 г. Ще съм на улицата в София и вярвам на Хората, на всички онези на които наистина им дойде до гуша и са готови за действия, че ще излязат с мен на Улицата!

Аз, Протестът нямам какво да ви обещая, защото не съм политик, но знам че ако всички заедно си обещаете, че искате промяната и се вдигнете ще я постигнете за миг.

Готов за действия:

Аз, ПРОТЕСТЪТ