Аз съм единственият политик, който е на страната на народа. Помагам ви да живеете по-добре, а не ви ограбвам

„В момент, в който аз съм единственият политик, който е на страната на народа и който не е обвързан със статуквото и корупционни схеми, политик, който повече от 25 години ви помага да живеете по-добре, а не ви ограбва…“

Това заяви лидерът на партия „Воля“ Весели Марешки, пише actualno.com.

Ето какво още каза той:

„В момент, в който в цялата страна се надпреварват да правят фейсбук групи с хиляди ограбвани българи и настояват да отворя и в техния град бензиностанции и аптеки …

В този момент предводителите на метежа Румен Радев, Мая Манолова, Христо Иванов, „Отровните” са ви призовали да не купувате лекарства и горива от моите аптеки и бензиностании. С което де факто са ви призовали да отидете при картела! И на практика са направили самопризнание на кого служат. Лидерите на метежа се оказаха патерици на картела, на корупцията, на контрабандата!

Всеки има право на свободна воля. Но понеже знаят, че никой от вас- разумните българи, няма да им се върже на провокациите и няма да спре да купува от единствения българин, който прави и невъзможното да ви помага да живеете по-добре, те стигат по-далеч – искат още по-голяма анархия и призовават за блокиране на бензиностанцията в квартал Люлин в София.

Аз ви призовавам да не реагирате на всички тези изроди, които не се поколебаха да малтретират и да поругават дори и майка с две деца. Не влизайте в спор с тях, за да не изпотрошат и вашите коли. Не се поддавайте на тези долни провокации на Радев, Манолова, Иванов и всякакви други отровители.

Нека ние сме разумните. Не ги обиждайте, не ги бийте, не ги наказвайте. Те сами се провалят пред очите на всички ни!

Искам да им кажа и няколко думи на тях- на тези „лидери”:

Изграденото от мен през последните почти 30 години и това, което милиони българи са си спестили благодарение на моя бизнес-модел, са неоспорими факти! Колкото и да скачате, няма как да го стигнете, нито да го заличите, нито да го отровите! Помислете и вие дали изобщо можете да направите нещо за народа, а не само за себе си!

Мимолетната ви слава ще отмине, истините ще излязат наяве. Хората ще ви забравят – и това е в най-добрия случай.

Бог да пази България от такива реформатори и нови войводи като вас!“