Баба Рада от Ганьовци: Обичайте Бойко, той ще оправи България

В редакционната поща на Национален Протест срещу безобразията в България са получили писмо от Баба Рада.

Публикуваме го без редакторска намеса!

Пиша ви това писмо, защото не всички мразим Бойко Борисов и трябва да сте наясно с това.

Защото ако не беше Бойко сега щяха още да ни управляват комунистите и ДПС и щяхме да сме неприемани никъде в Европа. Колкото и да му го отричате, Бойко направи много за всички граждани в България, построи пътища и магистрали по които дойдоха инвеститори. Ако не беше Бойко хората напускащи България щяха да са в пъти повече, защото ако вие сте забравили, аз все още си спомням, скандалите с Братко и Батко, с Емилия Масларова и други такива комунисти които крадяха за себе си и затова не можеха да се вдигнат пенсиите. Сега и това направи Бойко вдигна ни пенсиите с цели 24 лева и аз съм доволна, защото сега ще мога да посрещна зимата спокойна. Тези пари са много за мен една пенсионерка, която живее на село, вие наясно ли сте колко са 24 лева за всеки, ето сега ще дойде и Коледа и пак ще ни даде на пенсионерите, защото Бойко мисли за нас. И правителството мислят за нас. Ето че сега искат да сложат полицай във всяко село, после ще сложат и по един доктор, но нали вие искате всичко на готово и вместо да работите и да внасяте данъци, все се оплаквате колко зле била държавата. А не работите, а гледате да бягате в чужбина, и затова е прав Бойко в България няма безработица, ето в нашето село има трима млади и когато ги попитам защо не работят ми викат е какво да им работим за 300 лева на тази държава.

Ама 300 лева на село са много пари. Но нали са млади искат да вземат по 3000 лева за да ходят да пиянстват по дискотеки в града вместо да копат събота и неделя картофи.
Прав е Бойко, че сме лош материал, и затова ще го подкрепям, защото човека по двадесет и четири часа, по седем дена в седмицата не спи, а работи за България, но никой журналист не го пита:

– Как се чувстват дъщеря му и внучето?

но всички го питат, кога щял да пребори корупцията, която той ще пребори, защото е най – неподкупният министър председател на България, преди време исках да му пратя два буркана с туршия от село, но кмета ме посъветва да не му пращам туршия да не го забъркам в някоя Туршия гейт, така и не разбрах какво е гейт, но няма значение…

Обичайте Бойко, той ще оправи България.

Баба Рада от село Ганьовци