Баба в Котел умря от измръзване в дома си, плъховете я нагризали до неузнаваемост (ВИДЕО)

Ужасиите в България продължават! В Котел е намерена 84 годишна възрастна жена в нечовешки вид умряла от студ, а плъховете са гризали до неузнаваемост от нейната плът, съобщава kotelnews.com.

Възрастната жена на име Надежда Сивова е открита мъртва от органите на реда, след като роднините и подали сигнал, че тя не е виждана вече трети ден.

При първоначалният оглед възрастната жена не е намерена в дома си, което е наложило да бъде претърсен двора на къщата и. Тя била тежко болна и трудно подвижна, а в дома и липсвали цървулите и двата и бастуна, с които се придвижвала. След оглед на двора тя не била намерена, но по-късно полицай след задълбочен оглед на стаята намира безжизненото и тяло под леглото.

Сестрата на умрялата старица разказва, че тялото на женицата е станало обект на оскверняване от плъхове, които до неузнаваемост са гризали от плътта и.

Остава загадка обаче как възрастната жена се е озовала под леглото и какво е правила там. Кашоните около нея може да значат, че тя се е мъчила да се стопли чрез тях.

Баба Недка е била една от най-активните кръводарители в Котел.