Бай Ганьо шества из Европа, вече и през Босфора

Бойко Борисов е днешният Бай Ганьо – прост, алчен и не си знае мястото.

Това написа в социалната мрежа Фейсбук евродепутатът Николай Бареков, като допълни, че този модел за подражание е вреден за оцеляването на нацията.

Ето и целият коментар:

Бай Ганьо шества из Европа, вече и през Босфора. Само, че днешният ви Бай Ганя няма нищо общо с Алековия герой. Онзи е тарикат, хитрец и винаги си постига целите, колкото и нищожни и трапезни да са те.

Бай Ганьо от по-миналия век никога не се държи като нищожество пред „началниците“, още по-малко пред турците. Бай Ганьо си знае мястото и си стои в блатото.

Онзи Бай Ганьо вчера в Анкара щеше да защити българския, па и личния си интерес.

Модерният Бай Ганьо е прост, алчен и не си знае мястото. Той е нищожество, измекяр и продавач на българския национален интерес срещу жълти стотинки и в името на личното си оцеляване на узурпирания най-висок пост в държавата.

Днешният Бай Ганьо е вреден за оцеляването на нацията и модел за подражание на всички нищожества, които като срамни бълхи са се впили в малките му топчици.

Предишният Бай Ганьо пътуваше с мускалите с розовото масло, а неговият наследник днес пътува със зареден ибрик в дисагите.