Бай Тръмп, спирай зоба за българските грантаджии, хрантутниците на Сорос да поогладнеят

Тя, България, че почервеня почти като картата на Америка по време на изборите, е ясно. Няма какво да се чудим. Ачик-ачик е, че народът не яде асфалт и не му пука за стиропора по фасадите на панелките. Даже Бойко Борисов закъсня с позата на мъченик, неразбран от плебеите.

Сега на ход е Бай Тръмп. И хич не си мислете, че тоя милиардер не знае какви ги вършат неговите дипломати на ул. „Козяк“ в София, как Сорос и „Америка за България“ хранят „умните и красивите“ грантаджии, за да правят улични метежи и циркове. На Бай Тръмп вече са му докладвали, че в София не печели той, ами Клинтъновица, жената на оня бай, дето го импийчваха заради синята рокля на Моника Люински и петната по нея. Ама ако беше само това, коктейл да им дадеш и АЕЦ-а да им спреш. Тия, Клинтънови, са същите, дето пускаха бомби със сиромашки уран по деца и старци на мостовете в Белград.

Е, Бай Тръмп, стига. Бъди мъж. Не само женички да ухажваш и да се фукаш с хубавичката първа дама от Словения, ами вземи че им спри кранчетата на тия провокатори, дето оклепват и компрометират истинската американска демокрация с износ на революции – нежни, мирни, сини, оранжеви или пролетни всякакви. Спирай им зоба, та да поогладнeят и белким им дойде малко акълът в главите.
Хайде, бий им шута на лигльовците и идвай да пием по една ракия. Тук ще се постараем да не те обременяваме с мигранти, а може и ноу-хау да вземеш от нашата ограда за твоя мексикански вал.

Бъди здрав и хаирлия да е.

Васил Стоянов, Ретро.бг