Бареков към Джамбазки: Взех го от улицата, сега плюе там, където яде

Евродепутатът Николай Бареков реагира с гневен коментар във фейсбук на твърдението на своя колега Ангел Джамбазки, че е провалил приемането на Атака в Алианса на европейските консерватори и реформисти.

Според националиста Бареков излъгал хората на Волен Сидеров, че е уредил всичко, но без да е провел предварителни разговори, съобщава Петел.бг

По повод лъжите на Ангел Джамбазки, тиражирани от Би Ти Ви. Джамбазки като един пълен неблагодарник плюе там, където дълго време яде и беше взет буквално от улицата, за да го направим с моите избиратели от ББЦ евродепутат и милионер от заплата в Брюксел“, избухна Бареков.

„Лъжите, клеветите по мой адрес и смешната агресия на Джамбазки не могат да скрият страха му, комлексите му и отчаянието му от неговото логично политическо фиаско. Що се отнася до лъжите му за моите отношения с партия Атака. От самото начало на Волен Сидеров беше изяснено от ръководството на АКРЕ и лично от мен, че незабавното членство на Атака в Алианса на консерваторите минава през коалиционно споразумение за евровота с моята партия под името Обединени консерватори.

Точка по въпроса, защото в момента с Джефри ван Орден и ръководството на АКРЕ, заедно с делегация на моята партия Презареди България, сме във Вашингтон по покана на Републиканската партия и провеждаме интензивни срещи с министри, сенатори и конгресмени. В петък съм специален гост СPAC, където президентът Тръмп ще държи годишна реч пред отбрани делегати от неговата партия и приятелите и по света“, написа още Бареков, който беше в една листа с Джамбазки за предишния евровот.