Бареков: Цветан Василев ме помоли да взема дебелия Каракачанов на работа срещу 5 бона за 15-минутна рубрика в ТВ7

2012 година Каракачанов ми беше пратен от „благодетеля“ си (по негови думи) Цветан Василев да почне работа в Тв7.

Препоръката на шефа му от КТБ беше да му намеря на дебелия войвода да води някоя рубрика в готово предаване без много да го юркам срещу 5000 лева на месец!

Възразих, че това би взривило климата в нюзрума и по-добре да си оправят отношенията помежду си, а от мен да остане само рубриката по граждански договор срещу по-скромна сума.

Ето отговора на Василев:

“Прав си, но Краси ми е роднина( самият Каракачанов също парадираше непрестанно с някакво родство по женска линия между него и банкера) и жена ми ме натиска да му дам някаква работа, ама Дебелият е лаком и иска по 10 бона на месец“.

Отговорих му да си го взема в банката или в някоя фирма….Не мога, отговори Цв Василев, защото освен мързелив е и крадлив и алчен. В края на краищата взех Каракачанов на работа срещу 5 бона на месец и другото на ръка от благодетеля му за 15 минутна рубрика един път седмично в моето авторско предаване „Винаги в неделя“, а него го оставих под контрола на сегашната ми жена и тогавашен великолепен продуцент Мария Календерска, която се бореше с неговия мързел и чест махмурлук. Този фарс на Шишко войвода да се прави на Божидар Димитров в моето предаване приключи набързо.

Пет години по-късно (2017 година) същият индивид ще управлява 5 милиарда лева годишен бюджет в отбраната и ще прави сделки за милиарди за самолети и фрегати!

Поздрави от Страсбург и Бог да пази България с подобни „управници“ на народните пари!

Николай Бареков, Фейсбук