Бежанците които защитавате, храните и обличате са терористи, военно престъпници и подпалвачи

Истинските афганистанци и сирийци не хвърлят камъни по служителите на държавите, които ги подслоняват. Истинските афганистанци и сирийци не палят знамената, те не бягат от Родината си, не се бунтуват за топли дрехи и храна. Те са в Афганистан и Сирия при своя народ и страна, които имат нужда от тях точно сега. Те са там денонощно на позиция, те са там и защитават всяка една минута родината си. Те знаят, че утре може да не се приберат вкъщи, както и всички онези смело убити афганистански войници на година, които не отстъпват пред тероризма.

Господа управляващи, те и тази нощ ще са на позиция, въпреки виелицата и студа. Те няма да се бунтуват, че навън е студено. Няма да се бунтуват, че няма да са на разходка в града, няма да се бунтуват, че водата в манерката ще замръзне.

Тези които защитавате, храните и обличате са терористи, военно престъпници и подпалвачи. Те отново тази нощ ще ядат топла безплатна храна и ще спят на леглата си, осигурени от Българската държава. И те същите, отново утре ще вдигнат ръка и хвърлят камъни срещу нашата държава. Държава, която ги храни!

Нели Стоянова, Фейсбук