Беновска: Hasta la vista.baby! Чао, протестъри! Нали, няма да ви видим повече?

Hasta la vista.baby! Чао, протестъри! Нали, няма да ви видим повече?

Това е въпросът на журнлистката Илиана Беновска, в днешното издание на предаването: „Беновска пита“ по Канал3, съобщиха от екипа на предаването.

За ролята си в „Терминатор 2“ Арнолд Шварценегер получава 15 милиона долара. Репликите му съдържат точно 700 думи – по 21 429 долара на дума. За прословутата му фраза „Аста ла виста, бейби !“ на Арнолд са му платили 85 716 долара.

Днес, на 16.9.2018 г., в София, пред НС и МС се опитват да ни прожектират самодейно филмче озаглавено „Протест“. Главните „герои“ са някой си Емил , който го играе обществен Будилник, някой си Георги, който пък се прави на Боец за Свободна Европа, някой си Агент Росен, някой си ФБ –укаджия Светослав…

Колко ли се е бръкнал банкерът–продуцент, сладко похапващ плескавици в Сръбско , вместо да получи плесниците на българското правосъдие за фалита на българската банка с най-много ресурс и активи в най-ново време ? Със сигурност , горните субекти няма да получат много парички за дивия си диалект и дълбокомислието , с които произнасят: „Шъ ги смажИм и изпоарИстувЪмИ сичкитИ!“ .

Явно апетитът за власт на Цветан е подтиснал интелекта му на „съвременен Буров“, както се самоназоваваше самият той и не е могъл да измисли подобна на култовата реплика на Шварценегер „Аста ла виста, бейби !“ , струваща 85 716 долара. Така ,че няма да се охарчи много.

Пък ние им пожелаваме: Hasta la vista.baby! Чао, протестъри! Нали ,няма да ви видим повече?

Аз съм Беновска. И питам.

Агенция Фокус/Petel.bg